/ Szakertő válaszol / Lelki problémák / Nem is tudja, h létezem..
  

Nem is tudja, h létezem..

ora 2013-08-23 13:33:31
Üdv.!
Van egy fiú akit szinte mindennap látok, de egyszer sem beszélgettem vele. Teljesen belezúgtam. Idősebb nálam 6-7 évvel. Segítséget szeretnék kérni, hogyan hívjam fel magamra a figyelmet? Hogyan tudnék vele beszélgetni?
A teljes szituáció:
Buszsofőr ez a fiú. Sokat vagyok a pályaudvaron, mert anyukám pasija is buszsofőr. Hétvégén egy olyan buszon volt ami 9:10-kor indul. Azzal mentem haza.. Belenéztem a tükörbe, és ő is rám nézett. Aztán leszálltam. Az apukája szintén buszsofőr, és jóba van anyukám pasijával. Tervezgetnek egy közös horgászatot, ahova persze én is mennék.. És úgy tervezték, hogy majd szeptemberben. Nem vagyok benne, h eljönne-e ez a fiú. De ha mégis mit tegyek.?
Elnézést ha kicsit össze van keverve, de sietnem kellet. Kérem segítsen. Köszönöm, előre is. :)

Szakértőnk válasza a Nem is tudja, h létezem.. kérdésre

Kedves Levélíró!

Szerintem mindenképpen érdemes lenne kiderítened, tényleg ő-e az a fiú, akivel jól érezheted magad és aki viszonozhatja az érzéseidet! Ehhez fontos lenne, hogy mielőbb elkezdődjön köztetek valamiféle kommunikáció! Az, hogy az apukája és a te anyukád pasija ilyen jóban vannak, jó alap lehetne ehhez! Így könnyen találhatnál ürügyet ahhoz, hogy megszólítsd és beszélgetést kezdeményezz vele. A közös horgászás is jó alkalom lehet rá, hogy kicsit közelebb kerüljetek egymáshoz! Próbálj meg esetleg eleinte haverilag közeledni hozzá és derítsd ki, úgy is tetszik-e, ha közelebbről megismered! Esetleg próbálj kicsit flörtölgetni vele, jelezd neki egy-egy mosollyal, nézéssel, érintéssel, megjegyzéssel, hogy fiúként is érdeklődsz iránta. Aztán majd alakul tovább a kapcsolatotok, remélhetőleg úgy, ahogy te szeretnéd!

Hajrá!Pyreschitz Anna, pszichológus Pyreschitz Anna, pszichológus
Hirdetések