/ Szakertő válaszol / Lelki problémák / Mikor jön már el az a pil...
  

Mikor jön már el az a pillanat?

ora 2013-08-18 13:17:31
Üdv! Én egy 16 éves lány vagyok és még soha nem csókoloztam.Olyan rossz érzés mert a barátnôim osztálytársaim közül mindenki csôkolozott vagy volt pasija,nekem meg se pasim nem volt es nem is csokoloztam meg soha:( nem is vagyok a legszebb de azért már ugy átszeretném élni azt a pillanatot:( annyira elvagyok keseredve mert a nálamnál kissebeknek 13-14 evesek már biztos csokoloztak sôt barátjuk is volt legtöbbnek.Én meg 16 èvesen azt se tudom milyen a csók:(
Én nem igy képzeltem el a tini koromat:( nem is vagyok a legszebb sôt:(szerintem nem is lenne egy olyan fiu sem aki csókolozna vagy járna velem:(Válaszát nagyon köszönöm ! :)

Szakértőnk válasza a Mikor jön már el az a pillanat? kérdésre

Kedves Levélíró!

Szerintem semmi gond nincs azzal, hogy még nem találkoztál olyan fiúval, akivel kölcsönösen megtetszettek volna egymásnak annyira, hogy eljussatok egy csókig, kapcsolatig. Bármikor előfordulhat veled is egy ilyen helyzet! Szerintem ezen a téren, a mennyiségnél sokkal fontosabb a minőség! Sok negatív élményt adhat, ha valaki csak azért csinál valamit, mert a többiek közül már sokan csinálták! Meglátod, hamarosan összefutsz valakivel!

Azt írod, attól tartasz, nem találsz olyan fiút, aki közel szeretne kerülni hozzád, mert nem vagy szép. Könnyen elképzelhető, hogy ilyen gondolatokkal felszerelkezve nehezebben is veszed észre, ha valakinek megtetszel, hiszel nem nem is keresed vagy el sem hiszed az erre utaló jeleket. Nézz körül, biztosan egyik fiúnak sem tetszel?  A külsődön tudsz valamennyire alakítani, akár csak frizurával, sminkkel, öltözködéssel, hogy kiemeljed a pozitív vonásaidat és szebbnek érezd magad! Szerintem egyébként a szépség nagyon relatív fogalom és nagyon könnyű szépnek látni valakit, aki pozitív, kedves jó vele együtt lenni valamiért.

Hajrá!Pyreschitz Anna, pszichológus Pyreschitz Anna, pszichológus
Hirdetések