/ Szakertő válaszol / Lelki problémák / nem értem magam.:/
  

nem értem magam.:/

ora 2013-05-07 15:27:33
Jó napot!
Ugye szombaton volt a központi ballagás..hát a sulik pont úgy jöttek ki..hogy a volt barátom sulija mellett álltunk..és így pont ő és én egymás mellett..mióta szakítottunk most találkoztunk először....ő rám írt még az nap délután....1órán keresztül beszélgettünk...érettségiről és a volt barátnőjéről...az utóbbi témának én nem örültem de nem mondtam neki..
Azt is mondta hogy örült neki hogy látott vagyis meglepődött...szerintem a kettő közt nagy különbség van na mindegy..azt is mondta hogy jó volt velem beszélgetni..
Na most a helyzet az hogy én szombat óta szinte folyamatosan gondolok rá...és nem tudom mért hisz én szakítottam anno vele...igazából az is bántott mikor a volt barátnőjéről beszélt nekem...és azt se tudom mért...
Lehet hogy újra érzek iránta valamit??? Mit tegyek ellene?? Vagy egyáltalán akarok ellene tenni??Fogalmam sincs mit tegyek...rá írni nem merek..mivel most szakított a barátnőjével 1hónapja..és ő még mindig azt ecsetelte hogy vissza akarja kapni..pedig szívesen beszélgetnék vele...mert aranyos srác..nem ezzel volt baj az idő alatt amíg jártunk..hanem nagyon keveset találkoztunk..tényleg nagyon keveset..
Össze zavart mindent hogy rám írt szombaton...
Ön mit tanácsol mit tegyek?? Barátnőm szerint simán rá írhatok én is mivel..először ő írt rám..meg nincs abban semmi hogy újra beszélgetünk..meg hogy jó volt vele beszélgetni..hisz egyszer már megfogott benne valami...
Köszönettel Barbi.

Szakértőnk válasza a nem értem magam.:/ kérdésre

Kedves Barbi!

Azt gondolom, egy szakítás sok esetben nem jelenti automatikusan azt, hogy az egymás iránti érzések eltűnnek. Gyakran inkább racionális döntés vagy az összegyűlt negatív érzések eredménye. Teljesen természetes, hogy vannak még érzéseitek egymás iránt, még ha esetleg enyhébb formában is, mint régen. Az is természetes, hogy a mostani találkozásotok felkavart mindkettőtöket. Szerintem gondold át, hogy jelen körülmények között látsz-e arra esélyt, hogy egy esetleges kapcsolat köztetek jobban alakuljon, mint legutóbb. Ez lehet barátság, párkapcsolat, bármi egyéb. Úgy lenne talán érdemes most belemenned egy újraismerkedésbe, újraközeledésbe, hogy tudod körülbelül, mit várhatsz ettől a kapcsolattól, bármi is alakuljon köztetek a későbbiekben. Ezt tudatosítva magadban talán könnyebb lehet kiderítened azt is, mit érzel most a fiú iránt, amikor ráírsz, hogy folytassátok, ami most elkezdedődött köztetek.

Hajrá!Pyreschitz Anna, pszichológus Pyreschitz Anna, pszichológus
Hirdetések