/ Szakertő válaszol / Lelki problémák / Szerelem,féltékenység
  

Szerelem,féltékenység

ora 2013-05-02 19:31:02
Kedves Doktornő!
Hát elég bonyolult a történet szóval elnézést az iráshibákért és az egyéb kellemetlenségekért!
Nah szóval van egy lány,akinek tetszettem meg minden.De egyéb okok miatt nem akartam vele összejönni megis beszéltük.Közben szépen lassan kezdtem beleszeretni,és ö is valahogy igy volt velem(meg is mondtuk a másiknak) .Aztán egyszer eljátszottam a bizalmát egy kisebb hülyeség miatt. Rendbe is hoztam a dolgokat de közben ö összejött egy sráccal akivel egyszer már szakított.Szeritetek van esélyem,érdemes még várnom rá? Vagy tényleg más lány után kell néznem ?
Legyen szíves segítsen mert emiatt vagdosom magam naponta töbször és a legjobb barátomnak is feltünt hogy nincs rendben valami... De nem tudom hogy beszéljek neki erröl hiszen a lány a huga!
Köszönöm

Szakértőnk válasza a Szerelem,féltékenység kérdésre

Kedves Levélíró!

Szerintem mindenképpen érdemes lenne beszélned erről a lánnyal! Együtt voltatok, kezdtetek egymásba szeretni. Tehát volt köztetek egy kapcsolat, ami egyik pillanatról a másikra nem múlik el. Az, hogy a másik sráccal összejött, még új dolog és az alapján, amit írsz, nem derül ki, hogy tényleg érez-e valamit a srác iránt, vagy dühből csinálta, esetleg menekülési kísérletnek szánta a kapcsolatotokból. Derítsd ki, hogy mi van a háttérben, rendbe tudjátok-e hozni azt, ami köztetek félrecsúszott. Amennyiben az derül ki, hogy a lány nem akarja már a kapcsolatotokat, akkor pedig lépj tovább és keress olyan lányt, aki ugyanúgy szeretne veled lenni, mint te ővele!

Azzal kapcsolatban pedig, hogy vagdosod magad, azt gondolom, ez lehet valamiféle feszültséglevezetési, dühkifejezési próbálkozás. Te csinálod magaddal és dönthetsz úgy, hogy más, konstruktívabb feszültséglevezetési technikával helyettesíted. Te döntöd el, hogy reagálsz erre a helyzetre! Jó megoldás lehet az intenzív sportolás is vagy az is, ha beszélsz az érzéseidről valakivel, akiben megbízol. Le is írhatod magadnak naplószerűen, hogy megkönnyebbülj vagy kifejezheted rajzban vagy zenében.

Hajrá!Pyreschitz Anna, pszichológus Pyreschitz Anna, pszichológus
Hirdetések