/ Szakertő válaszol / Lelki problémák / hááát.:DDDDD :))
  

hááát.:DDDDD :))

ora 2013-04-28 16:15:31
Az a lány vagyok aki remélem tudod...) leírom az email címemet fancsicsi1.....ez és igy tovább mivel irtam neki hmost akkor mivan h hogy áll velem arra nem irt csak utána egy nappal megadta az új számát.. szóval nem tudomholnap akarok irni neki egy újat viszont arra h látta e azt az üzenetet nem válaszolt szóval majd holnap írok neki valamit mostmár nagyon remélem h vissza ír ..tegnap is lehet kihivott volna csak anya ment ki meg tesómat keresték ..:( de utána monsta a szomszéd h lehet engem is kihivtak volna mert ott beszélgettek kb 1 órát nem tudom h mivan kettönk közt persze ezt igy nem fogom megkérdezni finomabban..:) könyörgöm csak írjon vissza ..annyira nehéz eldönteni h van e esély vagy nincs
na majd valamikor :S nem mondom h holnap mert a mulkor is bele éltem magam h majd tuti meg tudom de sajnos nem .:(( de szerintem a család miatt nem szólt hozzám meg utána taliztunk hétfőn asziszem és ott nagyon cuki volt köszönt és azért a köszönésben is van valami de szerinted 3 év sok?

Szakértőnk válasza a hááát.:DDDDD :)) kérdésre

Kedves Levélíró!

Kérlek, használj inkább következetesen valamilyen azonosítót! Bár nagy valószínűséggel meg tudom tiippelni, hogy ki vagy, de sajnos nem válaszolhatok eszerint, ha nem segítesz benne, hogy biztos lehessek benne.

Szerintem az, hogy mi van kettőtök között, leginkább akkor fog majd kiderülni, ha jobban megismeritek egymást, közelebb kerültök egymáshoz. Menj oda magadtól a fiúhoz beszélgetni és alakítsd úgy a dolgokat, hogy több időt tölthessetek együtt, megtapasztalva, hogy jól érzitek-e magatokat egymás társaságában. Könnyen lehet, hogy még nem is tudna válaszolni a kérdésedre, hogy mi van köztetek, hiszen ha van is valami, az még nagyon alakulóban van, bizonytalan, kezdeti stádiumban.

A 3 év korkülönbség önmagában nem kell, hogy komoly akadályt jelentsen. Szerintem sokkal fontosabb, hogy milyen a kapcsolatotok, mennyire találjátok meg az összhangot és tudjátok megtalálni az életkorotok szabta kereteken belül a helyeteket egymás életében.

Hajrá!Pyreschitz Anna, pszichológus Pyreschitz Anna, pszichológus
Hirdetések