/ Szakertő válaszol / Lelki problémák / Meddig mehetünk el?
  

Meddig mehetünk el?

ora 2013-03-27 16:13:35
Kedves Kamaszpanasz!
Egy olyan kérdéssel fordulnék hozzátok,hogy kb. 1 hete ismertem meg egy fiút aki nagyon aranyos meg kedves de már az első találkozásunkkor (egy buliban) elég szenvedélyesen csókolóztunk. Nem volt ellenemre természetesen én is akartam. Nemsokára megint találkozni fogunk és én szeretném ha több is lenne köztünk a csóknál és valószinüleg ő is, de lefeküdni még nem akarunk .
Viszont attól félek hogy ha a következő alkalomkor kicsit tovább megyünk a csóknál azt fogja rólam hinni hogy mostmár bármikor megkapat, akár szexre is, vagy azt fogja hinni hogy "olyan" lány vagyok, hogy már a második találkozáskor ilyenekbe bonyolódunk. Lehet több is a csóknál vagy inkább várjak még, nehogy félreértés legyen belőle???
Előre is köszönöm a válaszukat :)
Dodo, 17 :)

Szakértőnk válasza a Meddig mehetünk el? kérdésre

 Kedves Dodo!

Ketten vagytok benne a kapcsolatban, így ketten együtt kell, hogy meghatározzátok, meddig menjetek el! Szerintem törekedj arra, hogy elkerüljétek az esetleges félreértéseket és mindketten jól érezzétek magatokat, akármi is történik. Sokat segíthet, ha nyíltan kimondjátok mindketten, hogy mi az, amit szeretnétek és mi az, amit már nem. Így könnyebben találhattok megoldást az olyan együttlétre, mely mindkettőtöknek megfelel. 

Hajrá!Pyreschitz Anna, pszichológus Pyreschitz Anna, pszichológus
Hirdetések