/ Szakertő válaszol / Lelki problémák / :))))))))))))))))))))))))...
  

:)))))))))))))))))))))))))

ora 2013-03-25 18:16:31
hát most megint én vagyok remélem emlékszel:P :) igen látom anyumon h valamikor együttérző és kérdezi h mit írt (SMS) de valamikor pedig láttam rajta h magyarán leszarja meg ideges ezért...nem tudom most mivel jönna szünet nagyon remélem h találkozzunk mivel én irtam a srácnak és irta h jól van meg h ő irta magától h reméli h lát nem tudom h milesz igy hogy elkezdtünk találkozgatni szerintem kikell alakulni valaminek nem ? amugy attól h őő nem ir mert ugye megkérdezte nem is olyan régen 1 hete h hogy éreztem magam? és már akartam vele beszélni az szerintem az sem olyan nagy baj h én írtam igaz :)

Szakértőnk válasza a :))))))))))))))))))))))))) kérdésre

Kedves Levélíró!

Sajnos nem tudom biztosra mondani, hogy emlékszem! Amennyiben szeretnéd, hogy biztosan be tudjam azonosítani, hogy mely levelek tartoznak hozzád és ne csak az adott konkrét kérdésre, hanem az összképet látva válaszoljak, valahogyan azonosítsd be magad! Sajnos abból, hogy írod, "megint én vagyok", nem tudhatom biztosra, ki is az az én. Írd alá vagy linkeld be az előző kérdésedet!

Szerintem teljesen rendben van akár egy barátságban, akár egy alakuló párkapcsolatban, ha egyszer az egyik fél lép, egyszer pedig a másik. Így mindketten érezhetik, hogy a másik is szeretné, ha tovább alakulna a kapcsolat. Egyáltalán nem baj, ha esetenként te is írsz a fiúnak! Valójában azt gondolom, az lenne a problémásabb, ha nem mutatnád ki az érdeklődésedet, mert akkor könnyen elbizonytalanodhatna és esetleg kihátrálhatna a kapcsolatból, azt gondolván, hogy te nem akarsz vele lenni.

Hajrá!

 Pyreschitz Anna, pszichológus Pyreschitz Anna, pszichológus
Hirdetések