/ Szakertő válaszol / Lelki problémák / Biszex bajok... - pihenő
  

Biszex bajok... - pihenő

ora 2013-03-12 12:59:33
Kedves Anna!
http://www.kamaszpanasz.hu/szakerto/lelki_problemak/14969 - ezt kaptam legutóbb tanácsot Öntől, melyet köszönök.
Mivel sajnos személyesen nem tudok Önnel ezekről kommunikálni, egyelőre legalábbis, így kénytelen vagyok "beletörődni" ebbe az egészbe. Remélem, hogy valóban "ezen a részen maradok". Nyilván majd kiderül.
Nem tudom, mit mondhatnék, vagy tehetnék, gondolom néha "mehet" ilyen film nézése. A többiben meg maximum bizakodok.
Igen, indulat az van bennem, csak sajnos nem tudom egyelőre kivel megosztani. De legalább elgondolkodtatott a "nagy test" meglátásával, illetve meghallgatott, ez is valami.
Köszönöm, hogy időt szakított rám, ha még lesz kérdésem, "zaklatom" itt újból.
Üdvözlettel, és egyelőre köszönettel
Richárd

Szakértőnk válasza a Biszex bajok... - pihenő kérdésre

Kedves Richárd!

Nyugodtan írj, ha úgy alakul! Azért azt gondolom, az, hogy személyesen nem tudsz most kommunikálni velem, nem kell, hogy azt jelentse, bele kell törődnöd a helyzetbe! Amennyiben sürgősnek érzed, hogy mielőbb foglalkozni tudj egy szakember segítségével ennél mélyebben a problémáddal, vannak más lehetőségek is rajtam kívül! Rengeteg jól képzett pszichológus található akár kórházi ellátás keretében, TB alapon, akár vidéken, magánredelésen, ahol eleve alacsonyabban az árak. Próbálkozhatsz alapítványoknál is, ahol szintén elérhetőbb áron lehet pszichológiai segítséget kapni.

Addig is pedig, mint már írtam, éld nyugodtan az életedet és engedd bele magad nyugodtan egy heteroszexuális kapcsolatba!

Minden jót!Pyreschitz Anna, pszichológus Pyreschitz Anna, pszichológus
Hirdetések