/ Szakertő válaszol / Lelki problémák / megint én..: kérem segíts...
  

megint én..: kérem segítsen

ora 2013-01-07 12:28:07
kedves d.nő!
nem rég írtam ( http://www.kamaszpanasz.hu/szakerto/csak_lanyoknak/14349 )
és ezzel kapcsolatosan szeretnék még kérdezni..
miért van az,hogy néha csak rá tudok gondolni és kicsit féltékeny vagyok a barátnőjére,persze azért mert vele van.. eléggé messze lakunk egymástol és évente 2-3x találkozunk.. :( lassan 2 éve leszünk együtt a barátommal nagyon szeretem meg minden, de az unokabáttyám aki szintén oylan mint a párom.. igaz nem bírják egymást. (éppen azért met nagyo hasonlítanak).. a barátnőm feltette ezt a kérdést-: és ha Ő az igazi, és nem a párod?
szerintem ez hülyeség( bocsánat a kifejezésért).. a rokonom miért lenne a nagy Ő? én ugy érzem,hogy a párommal hosszú ideigleszünk együtt és ő is igy gondolja.. csak néha az unokabáttyám van a fejemben.. és ügye mondtunk,hogy soha többet nem fog előfordulni mert végül bajunk lenne belőle hogy lebuknánk..stb. és félek,hogy ha meglátogatom akkor hogyan fogunk reagálni? hogy csak puszi puszi és nem csók csók. és a barátnője meg akar velem találkozni,de az a gond,hogy én már 2éve adok tanácsokat a szerelemben,és beis váltak, és értek is hozzá, csak félek most, mert a barátnője többször is megbántotta bunkó volt vele és én a u.báttyámat megvédem! szakítana vele,de nagyon szereti.. és ha meglátnám a csajt... és hogy csókoloznak előttem.. kitörne rajtam a pánik.. én ugy érzem. :S mert mi még télen.. és már nem. szóval érti.. mit gondol erről? kérem segítsen!
köszönöm! K.

Szakértőnk válasza a megint én..: kérem segítsen kérdésre

Kedves K.!

Azt gondolom, elsősorban magaddal lenne jó, ha tisztáznád, mit is szeretnél. Teljesen érthető, hogy felbukkannak benned különféle érzések az unokabátyád iránt, hiszen eléggé közel kerültetek egymáshoz és az nem tűnik el nyomtalanul. Ne várd magadtól, hogy ne keltsen benned érzéseket, ami történt! Ugyanakkor, azt írod, szereted a párodat és azt érzed, vele szeretnél lenni még egy jó darabig. Amennyiben tényleg erről van szó és biztos vagy magadban, hogy így akarod, szerintem nincs mitől tartanod! Valószínűleg az unokabátyád is hasonló érzésekkel küszködik. Talán segítene, ha beszélnétek róla! Ami törént köztetek, azon már nem lehet változtatni, de ha elfogadjátok, azokkal az érzésekkel együtt, amiket felkavart bennetek, könnyebb lehet lezárnotok az életeteknek ezt az epizódját és furcsa érzések nélkül találkoznotok majd újra.

Hajrá!Pyreschitz Anna, pszichológus Pyreschitz Anna, pszichológus
Hirdetések