/ Szakertő válaszol / Lelki problémák / 3.Hogy ismerjem meg igazá...
  

3.Hogy ismerjem meg igazábol és hogy hoditsam meg?

ora 2012-12-19 17:16:54
Szia Na hát azota sok minden történt ugy értem ezt a mindet jo ra és rosszra egyaránt.Keresett engem Fb és ott irtunk-végre ö irt rám nem én.
Na Hát ez a jo
De a rossz viszont az hogy ma nagyon utaltam rá hogy én télleg akkarok vele találkozni hogy te is értsél meg itt másoltam amit irtam-ha fejre allok is valahogy talalkozunk legalabbis hogyha te is szeretnel?!
valahonnan ereztem hogy erre nem fogsz valaszolni -hát nem is válaszolt erre
Valyon evvel a mondattal elrontottam mindent vagy csak nem tudod mit válaszolni vagy nem tudom tehetetlen vagyok
Szerintem nem igazán akar velem találkozni hogy legyek öszinte vagy az is elofordulhatott hogy kellet menjen enni mert akkor én is el köszöntem de nem irt vissza csak lelépet
Most akkor hogy tudjak vele találkozni
A baratnoivel találkozna és akkor elrabolnám vagy hogy mily modon
Kérlek megint segits mert nagyon hasznos dolgokat tanulok töled
Elore is köszönöm
Udv Pál Gáborka

Szakértőnk válasza a 3.Hogy ismerjem meg igazábol és hogy hoditsam meg? kérdésre

Kedves Gáborka!

Azt írtad a lánynak: "ha fejre allok is valahogy talalkozunk legalabbis hogyha te is szeretnel?!". Számomra kicsit túlzónak hangzik ez, hiszen egyrészt ott van benne, hogy számodra ez nagyon-nagyon fontos, másrészt bizonytalan vagy azzal kapcsolatban, hogy őt egyáltalán érdekli-e a dolog. Ez ellentmondásos, azt tükrözi, hogy lelkesedésben jóval előrébb jársz, mint ő. Talán ijesztő is lehet a számára ez a nagy lelkesedés, amennyiben ő nem viszonozza, még akkor is, ha egyébként szívesen találkozna veled, ha kicsit lazábban kezelhetné a kérdést. Azt javaslom, fogd magad kicsit vissza és ahelyett, hogy olyan szélsőséges megoldásokban gondolkodnál, mint a lány elrablása (mely megint csak a te lelkesedésedre és az ő feltételezett vonakodására utal), vedd te is kicsit lazábban a dolgot és kérdezd me, nincs-e kedve valamikor összefutni veled meginni valamit. Éreztesd vele, hogy szívesen találkoznál vele, de az is rendben van a részedről, ha neki nincs hozzá kedve. Így talán, hogy nem érzi túl nagynak a találkozásotok súlyát, bátrabban viszonozza a közeledésedet. Azt javaslom, igyekezz magadban is úgy alakítani az érzéseidet és gondolataidat, hogy tényleg lazábban tudd venni ezt az ismerkedést, ne kezeld úgy, mint életed legfontosabb történését, hiszen még nem is tudod, valójában milyen lenne együtt lenni a lánnyal.

Hajrá!Pyreschitz Anna, pszichológus Pyreschitz Anna, pszichológus
Hirdetések