/ Szakertő válaszol / Lelki problémák / Mi értelme az életnek?
  

Mi értelme az életnek?

ora 2012-11-27 19:42:20
Okés ,hogy élek,de minek ?Nincs értelme .Telnek a napjaim azzal ,hogy azt teszem amit mások helyesnek tartanak és valóra váltom a szüleim álmait .Hol van itt szó rólam? Mi is a cél és mi értelme annak hogy élek egyáltalán vezet a cél nélküli ut valahová? HAjszoljuk a pénzt ,de ha megvan akkor mit kezdek vele?Nincs senkim és semmim és ez igy nem is rossz. Ha valakinek van családja meg munkája akkor azért küzd hogy ezt megtartsa de nekem nincs is senkim .

Szakértőnk válasza a Mi értelme az életnek? kérdésre

Kedves Levélíró!

Nagyon rossz lehet, hogy úgy éled az életedet, hogy nem találod az értelmét, ráadásul azt sem érzed, hogy rólad szó lenne benne! Talán nem éreznéd ennyire céltalannak az életedet, ha sikerülne úgy alakítanod, hogy te is jobban helyet kapjál benne! A te életedről van szó, melyet alakíthatsz akár úgy is, hogy jobban érezd benne magad! Próbáld meg határozottabban érvényesíteni magadat, az érzéseidet, a vágyaidat és tűzz ki magad elé olyan célokat, melyek számodra fontosak! Fontos az is, természetesen, hogy a számodra fontos emberek mit tartanak helyesnek, de azt gondolom, akkor is a te életedről van szó és nem csoda, ha rosszul érzed magad akkor, ha azt érzed, elveszik az, aki te vagy!

Amennyiben úgy érzed, egyedül nem sikerül megbírkóznod ezzel a helyzettel, nyugodtan fordulj személyesen pszichológushoz, hogy hatékonyabban segítsen önmagad megtalálásában és érvényesítésében!

Hajrá!

 Pyreschitz Anna, pszichológus Pyreschitz Anna, pszichológus
Hirdetések