/ Szakertő válaszol / Lelki problémák / Elmondaná az igazat és ez...
  

Elmondaná az igazat és ezek mit jelenthetnek?

ora 2012-11-10 16:26:08
Van egy fiu aki tetszik nekem,és a barátnőim összeakartak vele hozni. Azt mondták a beszélgetésük előtt,hogy nézni szokott és akkor vagy bebeszéltem magamnak,hogy tényleg,vagy valóban nézett nem tudom. Az a helyzet,hogy mikor beszéltek vele,azt mondta nekik,hogy én nem jövök be neki. Akkor én még nem tudtam,és aznap röhögve szaladtam el előtte ő meg nézett rám. Biztos vagy azt hitte hogy nem annyira érdekel,vagy eddig ő nem tudta és azért,vagy lehet hogy én nem tudok róla. Aznap este megtudtam,sírtam és másnap rosszkedvem volt egész nap,de mikor jött velem szembe direkt röhögtem és úgy tettem mintha nem érdekelne vagy nem foglalkoznék vele,és láttam,hogy néz rám.
Az lenne a kérdésem,hogy ez mit jelent?
Vagy hazudott a barátaimnak,vagy csak nem merte megmondani az igazat,vagy figyeli a reakcióimat. Az,hogy a barátnőim hazudtak volna az kizárt!
Köszönöm a választ és mihamarabb várom!

Szakértőnk válasza a Elmondaná az igazat és ezek mit jelenthetnek? kérdésre

Kedves Levélíró!

Szerintem legbiztosabban úgy tudnád kideríteni, hogy vajon tetszel-e a fiúnak, ha megpróbálnál kicsit közeledni hozzá, jelezni neki, hogy érdeklődsz iránta. Könnyen elképzelhető, hogy azért mondta a barátnőidnek, hogy nem tetszel neki, mert félt, hogy különben cikis helyzetbe kerülhet. Ugyanígy, az alapján sem tűnik levonhatónak egyértelmű következtetés, hogy a barátnőid úgy látják, nézni szokott téged. Így, azt gondolom, érdemes lenne több információt gyűjtened, mielőtt elszomorodnál vagy reménykedni kezdenél! Mosolyogj rá, köszönj neki, nézz a szemébe, keress rá lehetőséget, hogy beszélgessetek, haverkodjatok és majd meglátod, hogyan reagál rád. Jelezd neki, hogy esetleg tetszik neked, jó pasinak tartod és figyeld, hogy viszonozza-e az érdeklődésedet.

Hajrá!Pyreschitz Anna, pszichológus Pyreschitz Anna, pszichológus
Hirdetések