/ Szakertő válaszol / Lelki problémák / Nem tudom,hogy mit tegyek...
  

Nem tudom,hogy mit tegyek..

ora 2012-11-02 23:54:11
Jó napot!
Hát hol is kezdjem.. talán az elején.. szeptembertől egy 'új élet' vette kezdetét.. kollégista lettem! Na már most.. van egy fiú,aki tetszik a koliból..de ennek a srácnak,egyik osztálytársam tetszik..állítólag.. de a srác,azzal a másik lánnyal nem is törődik,van,hogy nem is köszön neki.. annál inkább velem foglalkozik..ölelget,puszilgat..
Én ezzel a sráccal egy iskolába is járok.. és egy szinten van a termünk is.. együtt szoktunk menni általában suliba is,és órák előtt be szokott jönni hozzánk az osztályba..és mindig odajön..megölelget..:) Egyik ottani kolis barátnőm,ráírt Facebookon,hogy mennyire összeillünk a sráccal..és a srácnak ez volt a válasza : 'de jó nekünk :P ' <-- akkor ez most mit jelent ? Örülne,ha lenne vagy mi? nem tudom eldönteni.. Kérem segítsen!
Előre is köszönöm! :)
Üdv.: Egy kétségbeesett lány

Szakértőnk válasza a Nem tudom,hogy mit tegyek.. kérdésre

Kedves Levélíró!

Szerintem ne ess kétségbe, hanem derítsd ki, hogy mi is a helyzet! Könnyen elképzelhető, hogy tényleg tetszel neki, hiszen szívesen van veled és keresi a társaságodat. Az pedig, hogy "állítólag" más tetszik neki, nem tűnik túlságosan megbízható információnak, hiszen csak "állítólag" van így. Szerintem viszonozd az érdeklődését, alakítsd úgy, hogy minél több időt töltsetek együtt, megismerjétek egymást. Beszélgess vele, szervezzetek közös programokat és engedd, hogy alakuljanak a dolgok a maguk útján. Jelezheted neki egy-egy megjegyzéssel, érintéssel vagy nézéssel, hogy jó pasinak tartod és nem bánnád, ha esetleg több is alakulna köztetek. Flörtölgess vele bátran!

Hajrá!Pyreschitz Anna, pszichológus Pyreschitz Anna, pszichológus
Hirdetések