/ Szakertő válaszol / Lelki problémák / Vegyes kérdések! :)
  

Vegyes kérdések! :)

ora 2012-10-29 12:03:20
Szia! Engem érdekelne valami! Észrevettem a fiatal fiúkon,hogy csak a cerka vékony agyonsminkelt libákra hajtanak...fog ez valaha változni? Nekem van barátom,20 éves (én 16 vagyok) okos,helyes,de mai fiúk vajon ki fogják ezt nőni? Gondolom sokan firtatják ezt a témát,de érdekelne a válaszod! :)
A másik kérdésem a szexre vonatkozna: Sajnos nagyon szégyellem magamat,mert már 3 hónapja élek aktív nemi életet,szeretem a barátomat és szeretném boldoggá tenni ezért eddig mindig csak színleletem az orgazmust! Nem értem miért nem megy,hiszen minden klappol,szeretek vele lenni,úgyhogy nem értem mi lehet a baj...:( szerinte? Köszönöm a válaszod! :DD
A másik

Szakértőnk válasza a Vegyes kérdések! :) kérdésre

Kedves Levélíró!

Az elmúlt években valóban úgy alakult és ezt közvetítette a média is, hogy a vékonyabb nők vonzóbbak. Ez nem volt mindig így, valószínűleg nem is lesz és biztos vagyok benne, hogy rengetegen nem is gondolkodnak így! Biztosan lehet találni olyanokat a fiatalabb fiúk között is, akiknek nem a nagyon vékony, vastagon kisminkelt lányok jönnek be, hanem mást találnak vonzónak a külsejében és hajlanak arra is, hogy jobban megismerjék az adott lányt, mielőtt eldöntenék, hogy tetszik-e nekik. Ne könyveld el őket kapásból olyannak, akik csak az ilyen "libákra" hajtanak! Egyébként az is elképzelhető, hogy ahogy elkezdenek valós tapasztalatokat szerezni és rájönni, hogy mit szeretnének megtalálni egy lányban, úgy alakul az is, hogy milyen lányokhoz vonzódnak valójában.

Azt írod, hogy szeretnéd boldoggá tenni a barátodat, ezért mindig csak színlelted az orgazmust. Azt gondolom, ha csak arra koncentrálsz, hogy őt boldoggá tedd és izgulsz miatta, hogy esetleg nem sikerülhet, könnyen elfelejtkezhetsz arról, hogy az is ugyanolyan fontos, hogy ő is boldoggá tegyen téged! Ketten vagytok a kapcsolatban, mindketten fontosak vagytok és fontos az is szerintem, hogy ne álljanak közétek kimondatlan problémák. Talán, ha sikerülne elengedned azt a vágyadat, hogy akár hazugság árán is megfelelj az elvárásoknak, sikerülne annyira átadnod magad az együttléteteknek és úgy irányítanod az eseményeket, hogy tényleg jó legyen neked is. Segíthetne, ha beszélnél erről a barátoddal is és úgy lennétek együtt, hogy megtapasztaljátok, mi okoz élvezetet a számodra is, elengedve azt a célt, hogy orgazmusod legyen.

Hajrá!Pyreschitz Anna, pszichológus Pyreschitz Anna, pszichológus
Hirdetések