Mit tegyek?

ora 2012-10-21 17:50:19
Már feltettem eszt a kérdést kicsit máshogy, de enm kaptam választ ezert irtam ura remelem nembaj. Van egy nagyon nepszeru fiu a suliban, aki eleg csendes es visszahuzodot, de nagyon szep, joszivu es motorozik, ezert a csaok imadjak. Az a helyzet hogy nem tudom mit tegyek ,mivel nagyon tetszik nekem es szeretnek vele megismerkedni, de o nem nagyon csajozos tipus, meg sosem volt baratnoje, az osszes lanyt viszautasitotta. Sokszor van hogy egymasra nezunk, eszreveszem hogy nez asztan hirtelen elfordul, megilyed ha hirtelen ele megyek es ilyen dolgok..nemtudom mit tegyek mivel nagyon felek megszolitani..kérem segítsen:( koszonom

Szakértőnk válasza a Mit tegyek? kérdésre

Kedves Levélíró!

Bár biztosan nem tudom beazonosítani, egy hasonló kérdést megválaszoltam, remélem időközben eljutott hozzád a válasz. Amennyiben valahol mégis eltévedt útközben, remélem, most sikerül!

Azt gondolom, attól, hogy úgy látod, nem csajozós típus és sok lányt visszautasított már, ő is ugyanolyan emberből van, ugyanolyan érzésekkel, vágyakkal és félelmekkel, mint mások.  Könnyen lehet, hogy még nem talált olyan lányt, akivel igazán jól érezte volna magát, aki megtetszett volna neki is annyira, hogy közelebb akarjon hozzá kerülni. Ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy amennyiben úgy alakul, hogy kicsit jobban megismeritek egymást, ne alakulhatna köztetek kapcsolat. Szerintem érdemes lenne esélyt adnod ennek a dolognak és megpróbálhatnál kicsit közeledni hozzá. Így lehetőségetek lenne kideríteni, hogy valójában mennyire is tetszetek vagy nem tetszetek egymásnak. Egészen más érzések alakulhatnak mindkettőtökben, amikor ténylegesen együtt vagytok, mint amikor még csak látásból ismeritek egymást és az első benyomás alapján alakulnak bennetek az érzések a másikkal kapcsolatban. Menj oda hozzá beszélgetni, ismerkedni, haverkodni és majd meglátod, mi alakulhat köztetek!

Hajrá!Pyreschitz Anna, pszichológus Pyreschitz Anna, pszichológus
Hirdetések