/ Szakertő válaszol / Lelki problémák / lelki zűrzavar
  

lelki zűrzavar

ora 2012-09-25 00:53:58
Mit kezdjek azokkal az érzéseimmel amit valakivel meg akartam osztani ,de sajnos elhagyott vagy már nem él az illető.Itt vannak bennem és sajna kinoznak. Eddig apámnak leveleket irtam ,,Üzenet a mennybe" cimmel amit elrejtettem a templomban a szobor mögé ,de ez már nem jó ötlet.Néhány évvel ezelőtt az orvosok szerint nem sok esélyem volt a túlélésre ,de most nyoma sincs a betegségnek.
Azt mondják ,hogy a feldolgozatlan lelki bajok okozták a testi bajt.
Amint elkezdtem gyógyitani a lelki sérüléseimet a testi betegség elmúlt ,
de amint újra rámtelepedett a bűntudat és nem igyekeztem lelkiekben fejlődni az elviselhetetlen lelki fájdalom átválltozott testiekké.
Csak akkor állithatom meg a körforgást ha megtanúlom kezelni a bűntudatot és feldolgozok minden zűrt.
Néha rámborul valami furcsa csend és üresség.Néha eszméletemet veszitem a vérnyomásom is alacsony és éppen hogy cak mérhető és csak sodródom egy árral . Mi a véleménye erről?

Szakértőnk válasza a lelki zűrzavar kérdésre

Kedves Levélíró!

Azt gondolom, hogy itt elsősorban rólad van szó és azokról a feldolgozatlan mélyebb dolgokról, melyek benned dolgoznak. Ilyen szempontból az, hogy személyesen nem tud jelen lenni az, akivel ezek az érzések és feszültségek kapcsolatosak, nem befolyásolja azt, hogy benned mi történik, nem teszi lehetetlenné a feldolgozást. Segíthet, ha megpróbálsz továbbra is kiírni magadból minél több mindent, ha nem is levélben, akkor csak úgy, magadnak, naplószerűen. Azt javaslom, emellett, hogy fordulj személyesen pszichológushoz, kérj hatékonyabb segítséget a lelki fejlődésedhez, valamint a bűntudatod és a fájdalmad feldolgozásához!

Hajrá!Pyreschitz Anna, pszichológus Pyreschitz Anna, pszichológus
Hirdetések