/ Szakertő válaszol / Lelki problémák / Szerelmi bonyadalom
  

Szerelmi bonyadalom

ora 2012-09-20 21:22:27
Üdv!
Én egy 14 éves lány vagyok,és beleszerettem egy 15 éves fiúba,akit még nem is ismerek igazán,csak 1-szer találkoztunk....!
Nagyon szeretnék vele össze ismerkedni,illetve össze jönni!!!
Csak van egy nagy problémám...a barátnőmnek is ugyan az a fiú tetszik...! :S
...és a barátnőm már régebb óta ismeri....
Annak a bizonyos fiúnak sok lány tetszik,de még nem tudott választani...úgy hogy megragadom az alkalmat,és valahogy megismerkedek vele jobban....!
Csak nem tudom,hogy mit csináljak...kéne egy kis segítség!!! ://
A választ előre is köszönöm!!! :)

Szakértőnk válasza a Szerelmi bonyadalom kérdésre

Kedves Levélíró!

Azt gondolom, tekintve, hogy egy kapcsolat alakulásához mindkét fél érdeklődése szükséges, ebben a helyzetben a fiúra marad a döntés, hogy nyitott-e valamelyikőtök felé, szeretne-e jobban megismerni titeket, hogy kiderüljön, alakulhat-e valami köztetek. Szerintem beszélj erről a barátnőddel, tisztázzátok a helyzetet, hogy ne legyen ebből később félreértés vagy sértődés. Amúgy is kellemetlen lehet ez a helyzet mindkettőtök számára, így fontos lehet, hogy még őszintébbek legyetek egymással és támogassátok egymást, akárhogy is alakul a kapcsolatotok a fiúval. Szeretitek egymást, közel álltok egymáshoz, miközben a fiúval igazából egyikőtöknek sincs még valódi kapcsolata. Közeledjetek hozzá, ismerjétek meg őt jobban és kiderül, hogy melyikőtök illik jobban hozzá. Derítsétek ki, hogy milyen fiú is ő valójában, hogy rájöjjetek, tényleg tetszik-e.

Hajrá!Pyreschitz Anna, pszichológus Pyreschitz Anna, pszichológus
Hirdetések