/ Szakertő válaszol / Lelki problémák / Ebből elég..
  

Ebből elég..

ora 2012-08-07 13:35:50
Üdv! Az én problémám az hogy mindig olyan sráccal sikerül össze jönnöm aki pont a "rosszfiu"kategória.Az esetek 99%-ában bevonzom a hülyéket..vagy ha nem is,később lekerül a lepel és kiderül milyen is valójába.és aki normális az nem tud kiváltani belőlem semmiféle érzelmet.Bennem van a hiba?Már csak azért is érzem magam rosszul emiatt mert másnak hatalmas problémái vannak,én meg piti dolgokkal foglalkozok :( Volt egy barátom akit már lassan 2 éve nem tudok elfelejteni,pedig nem ő volt az első igazi szerelmem,barátnője is van de akármit teszek ő mindig bejöna képbe.Ha új kapcsolatot kezdek érdeklődik,vagy kiderül hogy akivel épp randizgatok unokatesók,vagy benne van a "haveri társaságában" vagy találkozni akar valmi oknál fogva..épp ezért igyekszem megszüntetni hogy bármiféle kommunikáció is legyen köztünk.De mivel nem lakunk messze egymástól elég nehéz..
Tudom hogy szereti azt a lányt,de szó szerint henceg nekem hogy milyen jó vele,nem értem miért akar több fájdalmat okozni?
Válaszát előre is köszönöm..

Szakértőnk válasza a Ebből elég.. kérdésre

Kedves Levélíró!

Bevallom, számomra nem egészen világos, hogy most általában a fiúkkal van gondod, vagy konkrétan a volt barátoddal kapcsolatban vannak ellentmondásos érzéseid. Szerintem gondold át, mi az, ami annyira megfogott benne, hogy még mindig nem tudod őt elfelejteni és ráadásul abban is akadályoz, hogy olyan kapcsolatot alakíts ki, melyben jól érzed magad. Mi lehet az, amit megkaptál tőle, máig hiányzik és amit félsz, hogy mástól nem kaphatsz meg? Azt gondolom, ha benned le lenne zárva  ez a régi dolog, akkor nem zavarna ennyire, amikor újra és újra felbukkan az életedben a fiú és könnyebben bele tudnád engedni magad egy olyan kezdődő kapcsolatba, melynél felmerül a lehetősége, hogy valami egészen jó alakuljon ki belőle. Biztos vagyok benne, hogy mással is tudsz majd úgy együtt lenni, hogy jól érezd vele magad és megkapd tőle mindazt, amire egy kapcsolatban szükséged van.

Hajrá!Pyreschitz Anna, pszichológus Pyreschitz Anna, pszichológus
Hirdetések