/ Szakertő válaszol / Lelki problémák / Teljesen más élet.
  

Teljesen más élet.

ora 2012-07-26 16:25:17
Kedves Doktornő!
Fura dolgokon mentem én már keresztül,de lassan kezdem elveszíteni a saját eszem,és saját magamat is.
20 éves vagyok. Idén sikeresen fejeztem be az egyetem első évét,nagyon örültem neki. Viszont...én..problémákkal küszködöm.
Van két kislányom,mind kettőt 16 éves koromban hoztam a világra,természetesen nem betervezett babák voltak. Az édesapjuk mikor még a hasamban voltak elhagyott. A legjobb barátom,a nagymamám és a keresztanyukám támogattak mindenben,de...mind a hárman,szépen sorban bármennyire is brutális ezt kimondani...meghaltak.
Anyámra nem számíthatok,még kiskoromban kilépett az életemből,és apa sem jelent segítséget a számomra. Nagyon nehezen élem a mindennapjaim és nevelem a gyerekeim,akkor hál Istennek egészségesek és minden rendben van velük!
de mostanában..egyre többet sírok ok nélkül..hamar borulok ki..a hajam csomókban hullik..az arcom duplán beesett..napok alatt 10 kg fogytam..nem tudok aludni...szinte naponta hányok,és állandóan hányingerem van...a szemeim fájnak...a tüdőmet is mintha nyomná valami..a kezeimet már véresre vakartam...
de a legszörnyűbb mégis..hogy nagyon nagyon hamar kiborulok a gyermekeimmel kapcsolatosan is..
néha...egy őrültnek érzem magam...sőt szerintem már az is vagyok!
mit tegyek?
kérem segítsen!
Előre is köszönöm a válaszát!

Szakértőnk válasza a Teljesen más élet. kérdésre

Kedves Levélíró!

Fordulj a háziorvosodhoz. Elképzelhető hogy a tünetek hátterében lelki tényezők húzódnak meg, de ki kell vizsgálni, hogy van-e esetleg valamilyen szervi eltérés. Lehetséges, hogy szakember (pszichológus, családgondozó) segítségére lenne szükséged. Mindenképpen javasolnám, hogy fordulj a helyi családsegítőhöz. Valószínűleg sokat tudnának nektek segíteni, ők tudnak azokról a támogatási formákról, amiket igényelhettek. Tudnak segíteni hivatalos ügyintézésben stb.

Mindenképpen kérj segítséget. Gondolj arra, hogy a kicsiknek egy egészséges, kiegyensúlyozott, mosolygós anyura van leginkább szükségük. Igazad van, a legnagyobb kincs az egészség, vigyázz hát a sajátodra is.

Minden jót kívánok, ha a továbbiakban tudok segíteni, kérlek írj.Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett
Hirdetések