szórakoznak?

ora 2012-07-25 17:06:37
Egyszer már írtam ide, a gond az volt, hogy egy fiú folyamatosan küldözgeti a jeleket, és mégis összejött valakivel, közben ugyan olyan maradt velem. Nem sokáig jártam, csupán pár hétig (távkapcsban), pár hónapja megy ez már "köztünk".. a szüleink vállalkozása miatt ismertük meg egymást, járunk hozzájuk vásárolni. És egyszerűen nem értem, van egy bátyja, és ha arra vagyok amerre ők, folyton lesi, hogy mit csinálok, hogy mikor megyek oda.. de közbe ez a srác még jóba van az exével.. sőt... Ha oda megyek hozzájuk vásárolni, a családja folyton kettesbe hagyják velem, és mindig ő jön oda hozzám, volt, hogy vevőt is lepasszolt, hogy odajöhessen és mindig néz.
Volt, hogy másfél hétig nem voltam náluk akkor megállított a folyosón, hogy oda megyek-e.. Utána egyszer odamentem és ő nem volt ott, erre a tesójával beszélgettem, aki mondta, hogy ő most nincs itt, egész héten nem lesz, de biztos üdvözöl és, hogy megmondja neki, hogy ott voltam. Utána elkezdett nekem mesélni az öccséről, hogy miket csinál meg hasonló. Ezt meghallotta az anyja és ő is egyből olyan sejtelmes arccal közölte velem, hogy előző nap beszélt xy-nal telefonon és, hogy jól vannak.
És én ezt nem értem. Mert a srác egyszer nem hívott el sehova, interneten se ír rám (eddig 1x csinálta), és semmi sincs, egy helybe toporgás lassan 5 hónapja.. Létezik, hogy azért csinálják mert egyértelműen tudják, hogy bejön nekem? Vagy lehet, hogy ez csak vevőfogó? Vagy csak a bátyja akar összeboronálni vele? Segítsetek!!
Mit tanácsoltok? Mert nem akarom elmondani, hogy megkedveltem, félek, hogy ez az egész csak azért van mert nekem bejön és csak vevőfogás az egész..

Szakértőnk válasza a szórakoznak? kérdésre

Kedves Levélíró!

Bennem is felmerül, hogy esetleg inkább a családja akar összeboronálni vele, mert látják, hogy valami mintha kezdett volna alakulni köztetek. Valószínűleg tényleg tetszel neki valamennyire, de kérdés marad, hogy miért nem tesz feléd konkrétabb lépést, sőt, miért jön össze mással, miközben veled továbbra is ugyanolyan félreérthetően viselkedik. Elképzelhető, hogy valami miatt úgy érzi, nem lenne jó ötlet, ha kapcsolat alakulna köztetek. Szerintem érdemes lenne valahogyan kiderítened, hogy mi lehet a veled való viselkedésének a hátterében! Beszélgess vele úgy általában a kapcsolatokról, hívd el valahova úgy, hogy ha akarja, randinak is veheti vagy vesd fel viccesen a témát, hogy mintha a családja össze akarna titeket boronálni. Hátha kiderül valami!

Hajrá!Pyreschitz Anna, pszichológus Pyreschitz Anna, pszichológus
Hirdetések