/ Szakertő válaszol / Lelki problémák / nem is ismerem!
  

nem is ismerem!

ora 2012-07-25 16:33:29
Üdv!
Egyik nap elmentünk egy barátnőmmel meg a tesómmal egy közeli görkorcsolya- gördeszka- bicikli pályára korcsolyázni. Ott volt néhány fiú, akik vélhetően idősebbek voltak nálunk, közülük egyet ismertem, mert a mi iskolánkba járt, de ő is nagyobb volt, mint mi. Egyszer csak felült a biciklijére, majd ahogy köröztünk, odajött mellém és köszönt, hogy "Szia, szerelmem!" Először kinevettük, aztán olyanokat kérdezett, hogy "Hány éves is vagy?" "Nem csókolsz meg?"
Mondtam a barátnőmnek egyszer, hogy cseréljünk helyet, mire ő: "De miért te mész szélen, szerelemem? Úgy nem foglak látni!"
Szóval végig ezzel nyaggatott, majd a végén megkérdezte, hogy nem szeretnék - e járni vele (persze rögtön rávágtam, hogy nem). Mikor besötétedett és elindultunk haza, akkor köszönt, hogy "Szia, édesem!"
Szerintem csak szórakoztak, de nem tudom! Mivel az iskola egyik "nagymenője", furcsának találnám, ha pont engem szeretne!
Szerintetek?
Köszi!

Szakértőnk válasza a nem is ismerem! kérdésre

Kedves Levélíró!

Az alapján, amit írsz, leginkább azt gondolnám, hogy szórakozott, játszott veled a srác. Lehet, hogy tetszel neki és azért téged szúrt ki, de szerintem az, ami itt megjelent a részéről inkább a játék volt, nem pedig az, hogy mit érez irántad valójában. Gondold át szerintem, hogy tetszik-e neked, felkeltette-e az érdeklődésedet és eszerint döntsd el, hogy legközelebb, amikor találkoztok, folytatod-e vele a játékot, amit elkezdett. Ez jó alap lehet ismerkedéshez is és ha kicsit jobban megismeritek egymást, könnyebben el tudjátok majd dönteni, hogy tetszik-e annyira a másik, hogy alakuljon köztetek valami.

Hajrá! Pyreschitz Anna, pszichológus Pyreschitz Anna, pszichológus
Hirdetések