/ Szakertő válaszol / Lelki problémák / Eltévelyedés? - elvileg b...
  

Eltévelyedés? - elvileg bef.

ora 2012-07-24 21:55:19
Kedves Anna!
http://www.kamaszpanasz.hu/szakerto/lelki_problemak/13163 volt a legutóbbi kérdésemre adott válasza, amelyet ismét köszönök.
Félreértett szerintem, azzal, hogy lányok közül a telt, husis alkatúak jönnek be, azzal nincs semmi bajom, az szerintem nem probléma. A problémám az, amit korábban említett Ön is, hogy fantáziaképben/kép, videóélmény hatására van reakcióm mackós ffiakra. Ezt szeretném megszüntetni.
De gondolom ez csak személyesen lehetséges.
Nem fogok áttérni a "másik oldalra"? NAgyon utálom magam emiatt...
De amint lesz egy kis összeg, mindenképp felkeresek valakit, nag szükségem van rá.
Köszönöm válaszát!
Tisztelettel,
P.

Szakértőnk válasza a Eltévelyedés? - elvileg bef. kérdésre

Kedves P!

Könnyen elképzelhető, hogy félreértettem valamit, sajnos ez így, levelezős formában előfordulhat. Úgy értettem a problémádat, hogy a teltebb idomok vonzanak, szexuális vonzalmat keltenek benned teltebb nők és férfiak egyaránt. Értem, hogy valójában az zavar, hogy férfiakra is reagálsz szexuálisan, amennyiben mackósabbak és ez félelmet vált ki benned a szexuális orientációddal kapcsolatban. Erre válaszoltam azt, hogy valószínűleg a mackósság hat rád szexuálisan vonzó dologként akkor is, amikor férfiakról van szó, nem pedig az, hogy férfi az illető. Egyrészt emiatt, másrészt pedig amiatt se aggódj szerintem túlságosan, mert könnyen lehet, hogy  a személyiséged és ezzel együtt a nemi identitásod és a szexuális orientációs sem alakult ki még annyira stabilan, hogy amennyiben a teltség vonz, ez a vonzalom ne jelenleg meg fantáziaszinten akkor is, amikor férfiakról van szó. Tekintve, hogy a nőkkel működnek a kapcsolataid, azt javasoltam, nyugodtan menjél bele párkapcsolatba, ha van olyan lány, akivel jól érzed magad és akihez szexuálisan is vonzódsz.

Mindenesetre érdemes tudnod, hogy kórházak pszichiátriai ambulanciáján, valamint egyes alapítványoknál érhető el ingyenes pszichológiai ellátás. Nézz utána bátran az interneten!

Hajrá!Pyreschitz Anna, pszichológus Pyreschitz Anna, pszichológus
Hirdetések