/ Szakertő válaszol / Lelki problémák / Súlyos alvászavar?
  

Súlyos alvászavar?

ora 2012-07-21 15:25:39
Kedves Doktor nő/úr!
Már elég rég óta arra figyelt fel a párom hogy álmomban beszélek, mozgolódok, ütögetek, kiabálok. Mesélek egy-két esetet amelyböl remélhetőleg fel lehet mérni a probléma súlyát.
Például karácsony környékén arra kelt fel a párom hogy én ülök az ágyon és mintha sepregetné a kezemmel és akkor megkérdezte hogy mit csinálok én pedig azt válaszoltam hogy " hát nem látod karácsony van sepregetem a tűleveleket" majd lefeküdtem aludni.
Másik eset ami kb egy hete volt hogy a nevén szolalgattam a párom közben bökdöstem és ő azt mondta hogy üljek fel én pedig felültem mikor pedig mondta hogy feküdjek le lefeküdtem.
De rengeteg eset volt az utóbbi 1-2 hétben most csak ezek jutnak eszembe. Ja és eközben én ezekre nemis emlékszem.. eleinte jókat nevettem magamon de kezd félelmetes lenni. Ja és néha horkolok is.
Válaszát elölre is köszönöm.

Szakértőnk válasza a Súlyos alvászavar? kérdésre

Kedves Levélíró!

Én nem gondolnám hogy különösebben aggódnod kellene, ehhez hasonló dolgok szerintem mindenkivel előfordulnak néha. Lehetséges hogy kevesebbet pihentél az utóbbi időben vagy stresszesebb vagy a szokásosnál, ezért történtek ezek a furcsaságok.

Minden jót:Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett
Hirdetések