/ Szakertő válaszol / Lelki problémák / Lehet ebből még valami ?
  

Lehet ebből még valami ?

ora 2012-07-15 23:14:22
Kedves Szakértő !
Nem rég feltettem néhány kérdést,egy fiúval kapcsolatban,aki eleinte nem akart távkapcsolatot,én viszont szerettem őt,aztán már azt is mondta hogy jövök neki egy csókkal, kiderült hogy tetszem neki,később meg azt vettem észre rajta hogy tetszik neki egy másik lány.
Az a helyzet,hogy annyit tudtam eddig,hogy engem szeret. Egy ideje viszont sokat van azzal a lánnyal,vele egy helyen élnek és már el is mentek együtt valahova és nekem nagyon úgy tűnik hogy többet érez iránta mint barátság. Körülbelül amióta vele többet van,én mintha már nem is érdekelném. Előtte szinte naponta írt,most meg már egy jó ideje nem beszélünk. Egy barátnőmnek elege lett,nem tudom hogy jól tette-e de annyit leírt neki hogy mostmár komolyan döntse el hogy mit érez irántam,és ha van valami akkor cselekedjen. Így visszagondolva unom már,hogy ez a fiú mindig csak akkor kezdett el igazán udvarolni nekem amikor egy kicsit biztatták rá. Amikor a csókról beszéltünk,ugyan azon a héten végig az volt,hogy már lassan úgy beszéltünk egymással mintha járnánk..és rá két hétre meg mintha alig ismernénk egymást. Félek rá kérdezni,mert már teljesen bizonytalan vagyok,de fogalmam sincs hogy most akkor akar-e már valamit és hogy ha komolyan érzett irántam valamit,ahogy azt elmondta..azt nem értem még hogy 2 hét alatt változhat ennyit egy ember érzése ?! A barátnőmnek nem válaszolt,viszont az üzenetét látta. Nem akarom hogy vége legyen az egésznek,mert soha nem voltam még olyan boldog mint akkor amikor úgy éreztem hogy többet érez mint barátság..De már unom az egészet,hogy folyamatosan reménykedem,és soha sem jön be semmi.

Szakértőnk válasza a Lehet ebből még valami ? kérdésre

Kedves Levélíró!

Azt gondolom, teljesen érthető, hogy eleged van ebből a helyzetből! Nagyon úgy tűnik a fiú viselkedése alapján, mintha tényleg nem tudná eldönteni, hogy mit is akar valójában. Valószínűleg tetszel neki, de ez még nem jelenti azt, hogy ez a vonzalom a részéről elég lesz ahhoz, hogy bele is engedje magát egy veled való kapcsolatba. Szerintem kérdezz rá nyugodtan nála, hogy mi a helyzet, mert kicsit ellentmondásosnak érzed a hozzád való viszonyulását és szeretnéd tudni, hogy mire számíts vele kapcsolatban. Nyugodtan állj ki magadért és mondd meg neki, hogy ebben a bizonytalan helyzetben te nem érzed jól magad és szeretnéd tudni, hogy mi is történik köztetek.

Hajrá!Pyreschitz Anna, pszichológus Pyreschitz Anna, pszichológus
Hirdetések