/ Szakertő válaszol / Lelki problémák / Eltévelyedés?
  

Eltévelyedés?

ora 2012-07-11 18:38:47
Kedves Szakértők!
Nem tudom, jó helyen járok-e, egyikükkel, P. Annával váltottam egy-két e-mailt, aki javasolta, hogy regisztráljak ide.
Szóval, 20-as éveimben járó fiú vagyok, nehéz, apa nélküli gyerekkorom volt. Nem tudom, hogy emiatt-e, de úgy érzem, van némi biszexuális hajlamom, ami az ilyen "mackósabb" férfiak felé irányul időnként, mikor előjön. Ami leginkább akkor mutatkozik meg, hogy ha ilyen "macis" filmet nézek. Emiatt igyekszem kerülni.
Lányokkal egyébként remekül elvagyok, belőlük szintén az ilyen husis, formás, telteket szeretem, és tartom izgatónak nagyon. Az elmúlt pár hétvégén is voltam egy régi szerelmemmel - szintén telt lány - és remekül elvoltunk, nem volt se merevedési, se egyéb probléma.
Mégsem értem, hogy ez a mackós dolog miért nem akar elmúlni? MIt tegyek vele? El fogok "melegedni"? Vagy mi lesz? Meg tudom ezt szüntetni? Nagyon kétségbe vagyok esve emiatt. Nem merek komolyan kezdeményezni lányoknál, félek, hogy csúnyán kifejezve magam "elbuzulok". És az is zavar, hogy még jelen van. MEert tinikorban szerintem "belefér", elvégre hormonok tombolnak. De huszonX évesen nem kéne szerintem.
Gondolom jó adag apa/anyakomplexus van a háttérben. De teljesen tanácstalan vagyok...
Kérem, ha tudnak, segítsenek valahogy, legalább egy megnyugtató válasszal... Amíg el nem jutok egy pszichológushoz, mert szerintem elkél...
Köszönöm szépen, hogy időt szakítottak rám.

Szakértőnk válasza a Eltévelyedés? kérdésre

Kedves Levélíró!

Amennyiben szeretnél kicsit a dolgok mélyére ásni, a gyerekkorodból hozott érzéseket átdolgozni és segítséget kapni a személyiséged fejlesztéséhez, mindenképpen jó ötlet, hogy személyesen is pszichológushoz fordulj. Valószínűleg együtt rájöttök majd, hogy mi olyan vonzó számodra egy mackósabb nőben vagy férfiban. Az alapján, amit írsz, számomra az derült ki, hogy te a teltebb, mackósabb idomokat érzed szexuálisan vonzónak és bár a lányokhoz vonzódsz, fantáziaszinten fel-felbukkannak mackósabb férfiakhoz kötődő szexuális tartalmú érzések, gondolatok is benned. Szerintem ne izgulj a szexuális orientációd miatt feleslegesen, egyrészt gyakran előfordul, hogy huszonéves korban sincs még teljesen kialakulva a személyiség, másrészt valószínűleg csak arról van szó, hogy a mackósság hat rád ennyire. Nyugodtan ismerkedj továbbra is a lányokkal és ha találsz olyat, aki megtetszik, bátran ugorj neki egy kapcsolatnak!

Hajrá!Pyreschitz Anna, pszichológus Pyreschitz Anna, pszichológus
Hirdetések