/ Szakertő válaszol / Lelki problémák / Pártalálás.
  

Pártalálás.

ora 2012-07-07 17:21:56
Most azt szeretném kérdezni ,hogy hogyan szerezzek magamnak barátnőt? Ez nekem nem olyan egyszerű mivel nem bővelkedek az önbizalomban.Hogyan növeljem az önbizalmam? Tudna ajánlani pár módszert amitől szimpatikusabb, megnyerőbb lehetek a nőknél?Vagy pár tippet adna a szimpatikus megjelenés érdekében?Talán ha 3 év után lesz barátnőm az feledtetné a rossz döntésemet.
16/f

Szakértőnk válasza a Pártalálás. kérdésre

Kedves Levélíró!

Szerintem ne egy leendő barátnőtől tedd függővé, hogy mit kezdesz egy esetlegesen rossz döntéssel, mely már a múltad része és ezáltal veled marad. Inkább próbáld megtalálni annak a döntésnek a helyét az eddigi életedben, tekints rá úgy, mint olyasmire, ami segített neked abban, hogy kialakítsd önmagad.

Szerintem az mindenképpen jó benyomást kelt a nőknél, ha nyitottan közeledsz feléjük és nem azt érzik, hogy félsz tőlük. Legyél érdeklődő, ismerkedj, haverkodj és igyekezz önmagadat adni! Amennyiben pedig megtetszik egy lány és szeretnél közelebb kerülni hozzá, tedd meg bátran a megfelelő lépéseket, vállalva a kockázatot, hogy mégsem viszonozza az érdeklődésedet.

Hajrá!Pyreschitz Anna, pszichológus Pyreschitz Anna, pszichológus
Hirdetések