/ Szakertő válaszol / Lelki problémák / Egy apró dolog...
  

Egy apró dolog...

ora 2012-07-05 11:25:05
Kedves Szakértő!
Ez volt az utolsó kérdésem: http://www.kamaszpanasz.hu/szakerto/lelki_problemak/13026
Ebből az apró dologból, ebből a poénból, annyi lett, hogy letiltott facebook chaten és immáron a tegnap megígért "randiból" nem lett semmi. Mivel megígérte, hogy beszélni fogunk, de semmi nem volt. Írtam neki olyan 5 óra körül, hogy ne haragudjon, hogy olyan hülye voltam előző nap és remélem fogunk tudni beszélni ha egyáltalán akar. Megnézte és azóta semmi válasz. Tegnap volt a vezetési vizsgája, azt sem tudom hogy sikerült neki és azért idegesít is. Nem tudom fogunk-e beszél, azt sem, hogy mikor... Ma meg dolgozik, legalábbis úgy tudom.
Igazából nem akarok már neki írni, várok, hogy ő döntsön. Már egészen kezdek beleszokni ebbe a várok dologba, csak néha nagyon fáj és szívem szerint hagynám. Jobban mondva az eszem mondja, hogy hagyjam, csak a szívem utasít vissza mindig.
Na, de nagyon szépen köszön, hogy mindig válaszol és tényleg ezzel sokat segít!
Egy 16 éves lány

Szakértőnk válasza a Egy apró dolog... kérdésre

Kedves Levélíró!

Bevallom, számomra kicsit furcsa, egy egy ilyen szerencsétlenül sikerült poén miatt így visszavonult a fiú. Azt gondolom, teljesen jogosan lehetnél rá dühös és akarhatnád megbeszélni vele ezt a helyzetet, értésére adva, hogy tényleg csak poénnak szántad és azt már csak az ő fantáziája tette hozzá, ami miatt ennyire a szívére vette. Szerintem ne engedd, hogy az alakulóban lévő kapcsolatotoknak egy ilyen félreértés vessen véget! Amennyiben pedig az derül ki, hogy tényleg nem lehet vele értelmesen beszélni erről és tisztázni a helyzetet, azt javaslom, lépj tovább és keress olyat, akinek úgy tetszel, hogy nem kell minden egyes szavadra odafigyelned, hogy el ne riaszd vagy meg ne bántsd.

Hajrá!Pyreschitz Anna, pszichológus Pyreschitz Anna, pszichológus
Hirdetések