/ Szakertő válaszol / Lelki problémák / bizonytalan kapcsolat
  

bizonytalan kapcsolat

ora 2012-06-28 16:57:38
Szeretném kikérni egy kívülálló véleményét a kapcsolatomról, a leírtak alapján.
Lassan 8 hónapja vagyok együtt a 18 évvel idősebb párommal.
Sajnos nincs sok ideje rám, mivel 2 céget kell irányítania. 2-3 naponta szoktunk találkozni (általában este, mivel csak akkor ér rá).
3 hónapja majdnem szakítottunk, de ő nem akar elengedni. Azt mondta, hogy az első találkozáskor nagyon megfogtam és annál többet jelentek neki, minthogy vége legyen.
A szüleinek nem mutatott be. Azt állítja, hogy nem tudnak rólam, de én ezt nehezen tudom elhinni.
Arra lennék kíváncsi, hogy Ön szerint megéri vele lenni vagy csak addig vagyok jó neki, amíg nem talál egy jobbat ?!
Válaszát előre is köszönöm !

Szakértőnk válasza a bizonytalan kapcsolat kérdésre

Kedves Levélíró!

Szerintem gondold át alaposan, hogy milyen is a kapcsolatotok. Miért vagytok együtt, mit találtatok meg a másikban, amire vágytatok és ami együtt tart titeket? Miért akartál szakítani a pároddal, mi az, ami hiányzik neked a kapcsolatotokból? Kicsit azt éreztem a leveledből, hogy úgy érzed, talán nem vagy elég fontos a számára. Próbáld átgondolni, hogy amikor együtt vagytok, vajon akkor is ezt érzed? Mikor bukkan fel benned hasonló érzés és vajon tényleg jól érzed vagy csak a félelmeid aktivizálódnak adott helyzetekben? Esetleg érdemes lenne beszélned is vele erről, hiszen elég hosszú ideje tart már a kapcsolatotok ahhoz, hogy futó kalandnak tűnhessen. Biztosan fontos vagy a párod számára. Segíthetne, ha őszintén beszélnétek róla, hogy milyennek szeretnétek a kapcsolatotokat, hogyan lehetnétek úgy együtt, hogy mindkettőtöknek jó legyen.

Hajrá!Pyreschitz Anna, pszichológus Pyreschitz Anna, pszichológus
Hirdetések