/ Szakertő válaszol / Lelki problémák / tanulás...tudsz segíteni?...
  

tanulás...tudsz segíteni?:/ megint..

ora 2012-06-27 18:52:24
Szia..
Már írtam egy levelet 2 nappal ezelőtt.. és az oldalon az áll hogy 2 napon belül válaszolnak rá.. a válaszlevelet izgatottan vártam egy nap vagy 10-15x is felmentem az emailomra de csalódott voltam minden egyes alkalommal mert nem jött válasz... ezért írom ezt a levelet hátha erre válaszol valaki..
16 éves lány vagyok és tanulási problémáim vannak.. nagyon nehezen tanulok és ha megtanulom max 1 napig emlékszem rá. Nem vagyok diszes csak a Discalcuriában "szenvedek" de ez csak a matematikára hat ki... ezért valami hasznos tanulási tippet szeretnék kérni.
Köszönöm. xy

Szakértőnk válasza a tanulás...tudsz segíteni?:/ megint.. kérdésre

Kedves Levélíró!

Megválaszoltam a leveledet, bár igazad van, picit megkésve. Remélem, nem okozott problémát! Idemásolom, amit írtam neked, biztos ami biztos: "Szerintem fontos lenne kideríteni, hogy miért nem tudsz úgy tanulni, ahogyan szeretnéd! Így, hogy ennyiféle módszert kipróbáltál, biztosan sokat tudsz már a saját működésedről, sikerült felfedezned, hogy mi akadályozhat meg abban, hogy megtanulj egy-egy adott anyagot. Talán jó ötlet lenne segítséget kérned, ha egyedül tényleg nem boldogulsz a tanulással. Beszélj erről a szüleiddel, mondd el nekik, hogy nagyon bánt ez az egész és kérd meg őket, hogy segítsenek neked ebben, akár úgy, hogy együtt megpróbáltok rájönni, hol lehet a probléma a technikádban, segítenek találni valakit, aki elmagyarázza az anyagot vagy akár nevelési tanácsadóba is elmehettek, hogy szakember segítségével derítsétek ki, hogy mi okozza a nehézséget."

Hajrá!Pyreschitz Anna, pszichológus Pyreschitz Anna, pszichológus
Hirdetések