/ Szakertő válaszol / Lelki problémák / áwooooooooooooooooghor
  

áwooooooooooooooooghor

ora 2012-06-21 08:57:27
ez oké.. csak időközben lett egy barátnője amugy ha én ezt majd egyszer megíromm nem fog kiröhögni meg az nem baj hogy én írok rá ??:D most hogy lettt egy barátnője nme az hoogy csalódtam csak rossz érzés :( :) szerinted most irjam vagy amikor nme lesz barátnője ?? amuugy meg tudom hogy hülye leszek de nyaralok avgy is eljöttem az uncsitesómékhoz és nem nagyon van kedvem itt lenni mondjuk tök jüh meg minden mert otthon unatkoznék de estére mindig honvágyam van de csaak este miért csak este ?? nem nagyo akarok itt maradni de csak ibirom mit csináljak ..? :((

Szakértőnk válasza a áwooooooooooooooooghor kérdésre

Kedves Levélíró!

Szerintem nincsen abban semmi gáz, ha te írsz rá. Azt nem tudni, hogy milyen a kapcsolata a barátnőjével, mit éreznek egymás iránt, úgyhogy azt gondolom, ha szeretnéd neki megírni, hogy mi a helyzet, hogy ő is tudja, akkor tedd meg nyugodtan. Majd meglátjátok, mit tudtok kezdeni ezzel a helyzettel.
A nyaralásoddal kapcsolatban azt gondolom, hogy érdemes lenne átgondolnod, hogy érzed-e annyira rosszul ott magadat, hogy haza akarj menni. Természetes, hogy van egy kis honvágyad, de ha összességében jól érzed magad, akkor kár lenne megfosztanod magad a jó élményektől azzal, hogy azon gondolkodsz, hazamenjél-e. Előbb-utóbb úgyis vége lesz a nyaralásodnak és hazamehetsz!

Hajrá!Pyreschitz Anna, pszichológus Pyreschitz Anna, pszichológus
Hirdetések