/ Szakertő válaszol / Csak lányoknak / Lehetek terhes? Vagy mi l...
  

Lehetek terhes? Vagy mi lehet a probléma?

ora 2014-09-28 09:40:45
Tisztelt Szakértő!
Nem régen feküdtem le először a barátommal. (Augusztus 13án) Augusztus 14én megjött, igaz hogy csak 17én kellett volna, de nem aggódtam mert minden ugyan olyan volt, mint szokott. A következő együttlét 26án volt majd pedig 29én de akkor nem ment el. Az azt követő együttlét szeptember 3án volt. Itt feher valadék maradt a gumin, de az biztos,hogy én voltam. (Megnéztük a spermának is az állagát de nem ugyan olyan volt es az óvszert is ellenőriztük.) Ezután 6án megjött. Ugyan úgy, mint ahogy szokott. Először halvanyabb majd erős piros vér. Viszont olyan volt, mintha már el akarna múlni.. nem volt olyan erős a vérzés,mint anilyen szokott, és 9én már el is múlt.(ez azèrt ijesztett meg nagyon mert àltalában majdnem 10 napig szokott tartani) Ez után még vártam, hatha megjön rendesen 13án de semmi. Aztán megvettuk a teszteket. (egy x-epil és egy clearblue tesztet vettunk) Két tesztet megcsináltam szeptember 16án majd a harmadikat 24én. Mind a három teszt negatív lett. Viszont olyan, mintha érezném az előjeleket. Fájdogál a hasam, legtöbbször úgy, mintha meg akarna jönni de szokott csak ugy fajni is. A melleim is fájnak de azt olvastam hogy nö és sötétedik.. ezt nem igazán vettem észre. Lehetséges, hogy terhes vagyok annak ellenére hogy negatívat mutatott a teszt? Vagy mi lehet a baj? Még annyit megjegyezñék hogy minden alkalommal nagyon vigyáztunk, mindig az elején felhúztuk az óvszert, olyan kézzel nem ért hozzám es nem szakadtki és nem volt semmi gond egy alkalommal sem. Remélem nem gond a hosszú levél és tud segíteni. Előre is köszönöm a válaszát.
Egy kétségbe esett 18 éves lány.

Szakértőnk válasza a Lehetek terhes? Vagy mi lehet a probléma? kérdésre

Kedves Levélíró!

Mindazok alapján, amiket a leveledben összefoglalál, a terhesség lényegében kizárt. A következő vérzésed várhatóan ugyanolyan lesz majd, mint az eddigiek. A vérzés késését akár az idegeskedés is okozhatja. Ne aggódj.

Üdv:



Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett
Hirdetések