/ Szakertő válaszol / Csak lányoknak / Terhes vagyok ?
  

Terhes vagyok ?

ora 2014-03-20 19:27:44
Ez egy elég bonyolult történet de megpróbálom érthetően megfogalmazni.
December 12.-én lefeküdtem a barátommal, óvszerre, ami természetesen nem szakadt, mielőtt elment volna a fiú, még ki is vette, hogy véletlenül sem történjen baj. ( nem ez volt az első együttlétünk )
Ezután teltek a napok, és megint rám jött egy olyan dolog, hogy fájt a hasam, olyan mintha hánynom kellett volna, de sehogy sem tudok hányni, ez a dolog mindig csak böfögésekbe ment át. ( nyáron mikor először szeretkeztünk, akkor is a menstruációm előtt ugyan ilyen rosszul voltam, próbáltam ledugni a torkomon az ujjam, de akkor is csak böfögni tudtam )
megjött a menstruációm 6 nappal később, sokat is idegeskedtem.
Január 1-én kimentem a tűzijátékra, leültem egy hideg padra, kb 1 órán keresztül onnan nézhettem, azon az este még ültem le hideg padokra .. rá egy két napra rettenetesen el kezdett fájni lent a gerincem, vese tájékon is, nagyon megijedtem hogy most mi lehet, ez a hányinger ami böfögésbe megy át szintén megvolt, sok fejfájás, és szédülés.
nagyon megijedtem, hogy mi lehet, keresgéltem az interneten, a terhesség tüneteinél adta ki ezeket a dolgokat, nagyon kétségbeestem, vettem is 2 tesztet egyszerre. Az egyiket még az nap délután csináltam meg, negatív lett, a másikat 2 héttel később reggeli vizeletből, ami szintén negatív lett. A tünetek még mindig megvoltak, székrekedésem is volt, de sokkal több hasmenés.
megint megjött a menstruációm, most csak 2 napot késett, rendesen meg volt ez is, görcsök kíséretében , de a tünetek még mindig csak megvoltak, már minden nap csak ezen járt az agyam. Vettem még egy tesztet, másik fajtát, egy kicsit olcsóbbat, az is negatív lett.
A tünetek mellé társult a jobb oldali hasi szúrás, hasfájdalom/haségés.
Aztán már nem bírtam tovább, a barátnőmtől kaptam még egy tesztet, ezt is megcsináltam este és szintén negatív lett. A menstruációm pedig ismét megjött.
15 hetesnek kellene lennem.. de nincsen semmi hasam, szerintem fel vagyok puffadva, mert elég nagy most ha úgy nézem, de rendesen be tudom nyomni, és be is tudom húzni, semmi nincs ott, ami terhes hasra utalna.
Kérem szépen segítsenek nekem egy kétségbeesett 18 éves lány.

Szakértőnk válasza a Terhes vagyok ? kérdésre

Kedves Levélíró!

Mi is a kérdés? Természetesen nem vagy terhes, ez biztos. Amennyiben az alhasi panaszok továbbra is fennállnak, fordulj nőgyógyászhoz, mert ezek gyulladásra utalhatnak. A hányinger, böfögés akár savtúltengés tünetei is lehetnek, esetleg valamilyen antacidum segíthet (vény nélkül kaphatók).

Üdv:Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett
Hirdetések