/ Szakertő válaszol / Csak lányoknak / rosszkedv((
  

rosszkedv((

ora 2013-09-16 15:31:22
lelkileg ossze vagyok omolva egy kis dolog miatt.leg inkabb
Az osztajtarsaim kozul valaki el lopta a fulhallgaomat amit a szerelmemtol kaptam es ami a legfontosabb volt a szamomra. es mar ket hete. Se kedvem se etvagyama suliba semmi kedvem tanulni hogy nincs! minden ossze kotot vele meg latok valakinel eggyet a siras jon ram hogy mar nincs velem !nagyon a szivemhez not! nagyon szeretem sokat jelentett nekem az elso ajandekom volt tole!!!ket hete csak sirni akarok mindeg nm tudom magam tul tenni sehogysemm ! nagyon rossz nekem es ha ott ulok a padba rossz a kedvem mert ugy erzem hogy itt van es meg van de nem es nincs.((senkivel nem is akarok beszelni se semmi.nem tudom mit ĺóďíóë nem tudom elfogadni hogy nincsen mar((pedig mar lassan 18 eves vagyok. tudom hogy rossz a termeszetem mert mindig eloszor a rosszat latommindenben es aprosagok miatt idegeskedem meg teljesen aprosagok miatt siras jon ram.nem reg a korhazban fekudtem kijottem aztan a tesom is megbetegedet!othon egy ńűůüů mnka,anyu nem el velunk.es meg amiatt is idegesvagyok hogy nem reg a baratommalszeretkeztunk es kijukatt az ovszeráů nem elvezett el se semmi idoben vettuk eszre gondolom nem mehetett be semmi ugye???ha nem elvezett el terhes lehetek valamitol??
szoval annyi kerdes es rossz kedv duh ideg van bennem nem tudom hova tegyem nem tudok vele banni maskor megnyuktattam magam meg minden de most nem birom a siras jon ram mindig a fulhallgato miatt isnagyon fontos volt es nincs!! segitsen hogy jobban erezzem magam mi ez az allapot?ojan mintha semminek semmi ertelme nem lenne semmi kedvem semmihez bezarkoztam nem vagyok on magam (mar a baratomat sem kivanom ugy ahogy eddig!!(( segitsen nekem kerem ha tud

Szakértőnk válasza a rosszkedv(( kérdésre

Kedves Levélíró!

Szerintem meg kellene próbálnod a dolgok pozitív oldalát nézni. Értem, hogy el vagy keseredve, vagy hogy dühös vagy, hiszen a párodtól kapott ajándék érthető okokból fontos volt neked. Viszont a jó hír, hogy ez a tárgy bármikor pótolható! Az is lehet, hogy akár a párod is megajándékoz eggyel, ha látja hogy el vaagy kenődve miatta. Beszélgessetek sokat, ha ő támogat lelkileg, az rengeteget segíthet. Persze ha vannak barátaid, akkor rájuk is számíthatsz, amikor ilyen sötéten látod a dolgokat.

A leírtak alapján nem kell terhességtől tartanotok.

Üdvözlettel:Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett
Hirdetések