/ Szakertő válaszol / Csak lányoknak / Lehetek terhes?
  

Lehetek terhes?

ora 2013-07-15 13:07:44
Kedves Dr.Úr/Nő!
Az előző menstruációm június 13-tól 17-ig tartott és akkor minden rendbe volt úgy jött meg ahogy kellett. Ezután június 26-án érettségiztem amitől rettentően féltem,de annyira,hogy nyugtatót kellett szedjek.Fogamzásgátlót szedek összesen már 8 hónapja,de ebből 5 hónapja Gestomix-et.Eddig sosem volt barna folyásom,de jólius 3-án jelentkezett és kitartott 12-ig.Aznap jött meg a menstruációm és 14-én elmúlt.Tehát 3 napig tartott és ebből a 3 napból 2 nap kevés volt és a 3. nap volt annyi mint amennyi szokott lenni.Én egyépként elég sokat vérzem és 5-6 napig tart. A Párommal élek redszeres szexuális életet,de amint írtam szedek fogamzásgátlót és sohasem élvez belém.
Az lenne a kérdésem,hogy vajon mitől lehet,hogy most ilyen ,,furcsán" jött meg illetve mennyi esély van a terhességre?Kellene aggódnom?
Emellett pont a napokba kaptam egy vírust amitől ment a hasan,görcsölt az epém és nem is tudtam enni.Ez befolyásolhatta a mentruációmat illetve az érettségi?
Mert volt tavaj nyáron egy hónap mikor rengeteget stresszeltem és egy hónap ki is maradt.
Válaszát nagyon köszönöm!

Szakértőnk válasza a Lehetek terhes? kérdésre

Kedves Levélíró!

 

A tapasztalt eltérés adódhatott a betegségből, állhat a háttérben a stressz is. A terhességet kizárnám (ha egyébként rendszeresen, szabályosan szeded a tablettát).

Üdv:Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett
Hirdetések