/ Szakertő válaszol / Csak lányoknak / Elmúlt már vagy lehet ebb...
  

Elmúlt már vagy lehet ebből baj?

ora 2013-05-17 22:26:25
Kedves Szakértő!
Még előző év novemberében három napos kórházi kivizsgáláson vettem részt,és bár egyáltalán nem arra irányult a vizsgálat-sorozat,az ultrahangon a doktornő talált nálam egy petefészekcisztát.Azt javasolták,hogy menjünk el nőgyógyászhoz,de nyomós okok miatt,amiket most nem szeretnék leírni,nem látogattunk el nődokihoz.Ez elmúlt azóta vagy még lehet belőle bajom?

Szakértőnk válasza a Elmúlt már vagy lehet ebből baj? kérdésre

 Kedves Levélíró!

A vizsgálat nem kifejezetten sürgős, a petefészakciszta bármilyen egyéb beavatkozás nélkül akár el is tűnhet, mire elmész vizsgálatra. 

Üdv:



Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett
Hirdetések