/ Szakertő válaszol / Csak lányoknak / Mi baja lehet?
  

Mi baja lehet?

ora 2013-04-22 18:56:03
Jó Estét Kívánok!
-Számomra, számunkra- nagyon fontos kérdéssel fordulunk Önhöz!
Párommal 4 hónapja vagyunk együtt. Minden rendben van a kapcsolatunkkal, minden megtudunk együtt oldani/beszélni viszont ezt (amit lejjebb leírok) nem tudjuk megbeszélni!
Amióta feljött a tavasz, a jó idő megromlott a szexuális életünk! Tudom, hogy nem olyan régóta vagyunk együtt, de régebben minden jó volt. Mindig szakítottunk rá időt, megoldottuk. Viszont most.. Nem, nincs semmi ilyen kapcsolat köztünk. Maximum havonta egyszer. Ő arra fogja, legalábbis azt mondja, hogy a tavasz miatt ilyen. Sokat van kint, dolgozik, egész nap kint van. Este pedig amikor arról lenne szó, ő mindig fáradt. Elhiszem, hogy sokat van kint biztos kikészíti.. De egész nap pörög, csinál mindent semmi jele a fáradtságnak.. még akkor sem ha bejön. Csak ha felhozom a témát. Ő a tavaszra fogja, hogy sokat van kint és fáradt. Én viszont félek, hogy velem van baj. De ha rákérdezek, mindig az a válasz, hogy "Veled semmi baj, minden jó csak fáradt vagyok.." és hozzátesz egy Szeretlek-et. (amit persze érzek is, és én is viszont szeretem)
Felhoztam az orvos témát, de teljes mértékben tiltakozik, mert hogy neki nagy szégyen. De ha egyszer nem megy köztünk a dolog?!
Ez miatt már párszor össze is kaptunk, mert én próbálom megbeszélni.. De ő abban a pillanatba leállít, hogy neki ez kényes téma. Mivel nem akarom megbántani többek közt nem is folytatom!
De félek.. Lehet, hogy velem van a baj csak Ő nem meri, vagy a szeretet miatt nem akarja elmondani?! Nem tudom.. Teljesen kétségbe vagyok esve..
Kérem segítsen! Válaszát előre is Köszönöm!
Illetve, ha kérhetem kérem küldjön egy e-mail címet ahol tudnánk beszélni többször is. Mert így nyilvánosan nem nagyon szeretnék mindent kiirkálni. Persze, csak ha lehetséges. Ha nem az sem baj!
Válaszát és segítségét még egyszer előre is Köszönöm!
Üdv.: Egy aggódó lány!

Szakértőnk válasza a Mi baja lehet? kérdésre

 Kedves Levélíró!

A párod részéről tapasztalt érdeketelenség lehet átmeneti jellegű is, és nem biztos, hogy összefüggésben van veled. Elképzelhető, hogy a szokásosnál leterheltebb, nyomasztja valami, stb. Próbálj meg különleges alkalmakat teremteni: menjetek el szórakozni, kikapcsolódni. Egy finom vacsora, új ruha, smink,.. valószínűleg értékelni fogja a párod. Légy vele megértő, hiszen valószínűleg tényleg nem veled van a baj.

Üdv:Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett
Hirdetések