/ Szakertő válaszol / Csak lányoknak / Korai elmenetel...
  

Korai elmenetel...

ora 2013-03-25 22:49:02
Kedves Doktornő:)
tanácsát szeretném kérni a barátom sokadszori együttlétünk során épp hogy megtörténik a pénisz hüvelybe helyezése és egy kis szex elmegy ez olyan néhány percre tehető én még olyankor sehol se járok dehát olyankor nme tudok vele mit csinálni ert teljesen leereszt ..Mit lehetne tenni sokat beszélünk róla ilyesmmi...látja ,hogy így nem jó..de megoldást egyenlőre nem találtunk :( Várom a válaszát és előre is köszönöm

Szakértőnk válasza a Korai elmenetel... kérdésre

Kedves Levélíró!

Kérdés, hogy az a pár perc tulajdonképpen mennyi is. Ha 5-10, akkor az nem mondható egyértelműen kevésnek. Ha ennél kevesebb, akkor valóban kevés lehet ahhoz, hogy számodra is kielégítő legyen a szexuális élet.

Mindenképpen fontos, hogy az előjáték számodra is izgató és  megfelelően hosszú legyen. Ez az egyik kulcsa annak, hogy élvezd az együttlétet. Emellett fontos lenne az is, hogy a barátod tisztában legyen a saját reakcióival, hogy megtanulja felismerni azt a pontot (határt), amit átlépve a a magömlés már nem akadályozható meg. Arra kell törekednie együttlét során, hogy ezt a határt ne lépje át (idő előtt). Ha túlságosan közelinek érzi az orgazmust, akkor egy kis szünet erejéig fel kell függeszteni a pénisz stimulálását. Közben persze más módon szerezhet neked örömet. Ezután az aktus folytatható. Az első időkben több szünet beiktatására is szükség lehet, de idővel nőni fog az orgazmusig eltelt idő. Legyél kellőképpen türelmes vele, ha lehet, ne növeld a szorongását.

Üdv:Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett
Hirdetések