/ Szakertő válaszol / Csak lányoknak / felmentést akarok lábemel...
  

felmentést akarok lábemelésből

ora 2013-03-09 21:47:34
kedves szakértő!
hát nem hiszem hogy bárkivel is történt volna hasonló dolog mint velem. nagyon ciki...
tesi órán csinálni kell lábemelést. tudja, lefekszünk, keresztbe a lábat és emelgetni kell. amikor először volt ilyen felmérés rekordot akartam dönteni. nagyon jó vagyok tesiből és szeretek első lenni. ebből is első akartam lenni. gyorsan emelgettem a lábaimat és a 60adik emelésnél kb így tökre megijedtem mert olyan fura érzésem lett és utána jó pár emelés nagyon könnyen és fájdalommentesen ment aztán 20asával ismétlődött. de annyira melegem lett meg el is vörösödtem és kérdeztem a lányokat hogy nekik is ilyen jó érzés a lábemelés? csak azt mondták hogy ők utálják.
most már rájöttem én kis butuska hogy olyan orgazmusfélélm volt... mert azóta én kipróbáltam magamnak és ugyanolyan érzés. és nagyon parázok a következő felméréstől mert mióta ezt tudom tiszta görcsbe vagyok és ezt nem akarom hogy legyen. hiába csinálom máshogy nem tudom elkerülni. a tesi tanáromnak meg nem mondhatom azt hogy hát nem csinálom mert akkor ez meg ez lesz...
a legjobb barátnőmnek elmeséltem mert sírva is fakadtam emiatt mert ez szerintem nagyon szégyenletes dolog de persze ő meg azt mondta hogy tök hülye vagyok inkább örüljek mert így könnyebb a lábemelés. ami igaz de a tudat hogy én nekem ott ez van a többiek előtt... ez rossz érzés.
mit csinálhatnék hogy ezt elkerüljem? vagy hogy tudnám felmenteni magam ez alól a felmérés alól? gondoltam arra hogy mondjuk ezt akkor nem csinálom de ha egyest kapok az nagyon lerontaná az átlagom és nem kapnék dicséretet pedig tudom hogy megérdemelném
és ez tényleg nem vicc úgy történik ahogy mondom.
köszönöm ha válaszolnak nekem
betti

Szakértőnk válasza a felmentést akarok lábemelésből kérdésre

Kedves Levélíró!

Szerintem meg kellene találnod az arany középutat: csinálj néhány gyakorlatot, de most ne akarj feltétlen első lenni. Így valószínűleg nem kerülsz kellemetlen helyzetbe sem.

Üdv:

 Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett
Hirdetések