/ Szakertő válaszol / Csak lányoknak / Nem ment harmadjára sem.
  

Nem ment harmadjára sem.

ora 2013-01-29 15:03:01
Jó napot!
Szeretnék egy igen zavarba ejtő kérdést feltenni...
Régóta vagyok együtt barátommal, akit tényleg tiszta szívemből szeretek, és ő is hasonlóan érez irántam. Gyengéd, gondoskodó, kedves és olyan "rég kihalt lovag" tehát egy teljesen normális fiú. Elhatároztuk közösen, hogy egymásnak adjuk a legféltettebb kincsünket, a szüzességünket és lefekszünk egymással. Minden rendben is ment, volt előjáték, mindketten a kellő izgalmi állapotba kerültünk, felhúztuk a gumit is, de mikor ott voltunk, hogy be szeretné helyezni, rettenetesen fájt és nem bírta megtenni, mert leállítottam... nem tudom miért lehetett, érzelmileg és testileg is felkészültnek érzem magam, ő is annak tart, de annyira szűk voltam, hogy alig tudta egy kicsit is behelyezni, viszont az már nagyon fájt. nem is folytattuk. Úgy döntöttünk, hogy akkor hanyagoljuk néhány hónapig, és mikor úgy érezzük menni fog, újból megpróbáljuk. Meg is történt, viszont ugyan az a gond, mikor elkezdett behatolni nagyon fájt és sírhatnékom támadt. 2 csalódás után már nagyon féltem a következőtől, hogy megint ennyire fog fájni, és csalódást okozok neki... (bár ő mondta, hogy semmi baj, teljesen megérti, tehát ebből nem volt gond).
Pár hét múlva újra próbálkoztunk, több simogatással és előjátékkal, de most meg már a fájdalom miatti görcstől nem ment.. Mit tegyek? folyamatosan azon görcsölök, mi lesz ha megint nem sikerül?
Hallottam ezt-azt, olvastam sokat a témában, és van, akiknek alapból szűkebb, és ez a baj, vagy nem elég érett rá, de nekem nem hiszem, hogy az érettségemmel lenne a gond. Lehetséges, hogy inkább a szűzhártya szűksége a ludas?
És még egy kérdést szeretnék feltenni. Melyik "pózban" lenne a legjobb ezek után? Eddig úgy próbáltuk, hogy én alul voltam és széttettem a lábaimat, ő pedig felülről próbálta.
Ezek után (őszintén bevallva) már kezdem azt hinni, hogy velem van valami baj, esetleg beteg vagyok, vagy nem tudom, kezdek bemagyarázni magamnak minden félét. Kérem segítsen, ha tud!
Válaszát előre is nagyon szépen köszönöm!!!

Szakértőnk válasza a Nem ment harmadjára sem. kérdésre

Kedves Levélíró!

Nem hiszem, hogy komoly baj van veled. Most már inkább csak az a probléma, hogy előre tartasz a fájdalomtól, és ez eleve meggátolja a sikert. Persze ez természetes védekező jelenség. A leírt pozíció szerintem ideális lehet úgy, hogy közben a barátod maximálisan rád figyel, ha fájdalmat érzel, akkor abbahagyja.

Amit tudok javasolni: további türelem (sok-sok türelem), esetleg egy kis síkosító. Talán érdemes lenne azzal próbálkozni, hogy a párod manuálisan szerezzen neked örömet (tehát ujjal izgassa a csiklótájékot és ujjal hatoljon a hüvelybe). Talán ha kicsit megszokod ezt az érzést, akkor könnyebben fog menni a szeretkezés is. Amennyiben nem értek el eredményt, nőgyógyászati vizsgálat javasolt.

Üdv:Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett
Hirdetések