/ Szakertő válaszol / Csak lányoknak / Nem tudom mit tegyek!
  

Nem tudom mit tegyek!

ora 2013-01-27 22:49:38
Kedves Doktornő! 3 kérdésem lenne. az első
A nevem Bernadett , 16 éves vagyok a barátom 11 hónappal idősebb nálam(februárba lesz 17) Anyukámmal beszéltem erről a szex témáról, és azt mondta, hogy legalább egy évet várjunk még vele. De mi nem fogjuk tudni kivárni ezt az egy évet, viszont ha előbb fekszem le vele mint egy év (mégszüzvagyok) akkor nem fogok tudni, utána anyukám szemébe nézni..Mit tegyek?
második kérdésem:
A barátommal már volt petting, de sehogy sem tudom eljuttatni a csúcsra bármit csinálok, nem megy el..
Leszoptam, vertem is neki mindent csináltam de nem ment el...
a harmadik kérdésem
Ugye a barátommal pettingeztünk, és megujjazott, de nem váltott ki belőlem , semmit kicsit nyögdécseltem mert fájt egy picit, meg sohajtoztam.. de különösebben semit nem vált ki belőlem , ő hogyan tudná elérni h orgazmusom legyen? ha még nem akarunk szexelni?
előre is köszönöm válaszát.!
T.B.

Szakértőnk válasza a Nem tudom mit tegyek! kérdésre

Kedves Levélíró!

Anyukádnak teljesen igaza van. Hidd el, ha a petting nem okoz semmiféle örömöt, akkor az aktus sem fog, sőt.. az főleg nem fog. Időt kell adni magatoknak, hogy megismerjétek egymást ÉS magatokat. Nem szabad türelmetlennek lenni, mert (főleg lányoknál) a kezdeti negatív élmények rányomhatják a bélyeget a későbbi szexuális életre is.

Tehát ne a közösülése koncentráljatok, hanem az örömszerzésre, tapasztaljátok ki, hogy kinek mi okoz örömet. Majd akkor lépjetek tovább, ha ebben a témában nem lesz több kérdés.

Üdv:Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett
Hirdetések