/ Szakertő válaszol / Csak lányoknak / Ennek van oka?
  

Ennek van oka?

ora 2012-12-27 18:43:11
Ma este fürödni készültem, megengedtem a kád forró vizet és amikor beültem, nem sokkal később rohadt gyorsan kezdett el verni a szívem. Mint hogyha rohantam volna vagy 6 km-t. Pedig nem. Van ennek bármi jelentősége és/vagy oka hogy csak így a semmiből ennyire vert a szívem? Nem tudok róla hogy lenne bármiféle ilyen problémám... szval most ez fura volt. De ha már itt vagyok. Másik.
A barátomat elhívta az egyik osztálytársa házibuliba hozzájuk. Én meg mint barátnő úgy gondoltam, hogy elmennék a barátommal. De aztán gondolkoztam, hogy ez nem lenne e pofátlanság hogy én meghívatom magam, mikor még nem is ismerem a házigazdát. :S

Szakértőnk válasza a Ennek van oka? kérdésre

Kedves Levélíró!

A jelenség teljesen normális, a meleg víz miatt az erek kitágulása, a vérnyomás csökkenése okozza (illetve a szív erre reagál a frekvencia növelésével).

A másik probléma pedig szerintem nem is annyira probléma: a legegyszerűbb lenne, ha a barátod megkérdezné a házigazdát, hogy nem bánja-e, ha vele mész (természetesen ha egyébként nem mennek csajok, akkor neked sem kéne).

Minden jót:Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett
Hirdetések