/ Szakertő válaszol / Csak lányoknak / Hogyan kell kiejteni?
  

Hogyan kell kiejteni?

ora 2012-11-03 11:38:19
Hogyan kell kiejteni a Lindynette 20 fogamzásgátló nevét?
Még olyan kérdésem lenne,hogy több,mint 2,5 szedem ezt a f.gátló gyógyszert,eddig semmi problémám nem volt vele szerencsére.
Önnek mi a véleménye róla? Sok barátnőm is ezt szedi. Mennyire lehet megbízni ebben a gyógyszerben? Sok fórumot olvastam már ezzel a gyógyszerrel kapcsolatban,de több volt a negatív vélemény,mint a pozitív! Attól függ,hogy kinek válik be? Honnét tudom,hogy nekem esetleg másikra lenne szükségem?
Napra pontosan megjön minden hónapban már amióta csak szedem,az arcbőröm sokkal szebb lett tőle,mint amikor még nem szedtem semmit,nem híztam tőle,a m.görcsök sokkal enyhébbek,mint régen gyógyszer nélkül.... stb. Akkor én biztonságban használhatom?
Köszönöm! :)
Reni

Szakértőnk válasza a Hogyan kell kiejteni? kérdésre

Kedves Levélíró!

Tudomásom szerint 'lindinett"-nek. Hidd el, észrevennéd, ha nem lenne számodra megfelelő a gyógyszer. De ahogy írod, te gyakorlatilag csak pozitív tapasztalatokat szereztél ezzel a készítménnyel. Ez örvendetes, egyébként tényleg sokan szedik. Természetesen vannak olyanok, akiknek pont ez a gyógyszer nem vált be, de ez bármelyik másik készítményre is igaz.

Üdv:Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett
Hirdetések