/ Szakertő válaszol / Csak lányoknak / fogamzásgátlás...
  

fogamzásgátlás...

ora 2012-11-01 21:21:33
Üdv.!
15 éves lány vagyok. 2 kérdésem lenne. Van egy barátom akivel már több mint egy éve együtt vagyok. Kb. másfél hónapja döntöttünk úgy hogy szexuális életet is élünk.Minden együttlét után félek hogy van valami baj, vagy teherbe esek,pedig mindig védekezünk. Anyukám nem tudja,mert nagyon megharagudna,összevesznénk és eltiltana a barátomtól. Az lenne az egyik kérdésem hogy, ha orálisan kielégítem a barátomat attól lehet valami baj a szájüregben? mert legutóbb 2 kis kiütés szerű gömböcskét éreztem utána, ami kb 1 nap után el is tűnt...
2. Hallottam egy fogamzásgátlóról ami vény nélkül kapható és hormonmentes, Pharmatex a neve. azt szeretném megkérdezni hogy ez hatásos? Vagy lehet tőle valami bajom? És ezt egyedül is meg lehet venni, nem kell hozzá szülő?
egy picit hosszúra sikerült a levelem:(
De előre is köszönöm a választ:)

Szakértőnk válasza a fogamzásgátlás... kérdésre

Kedves Levélíró!

1. Amennyiben a párod egészséges, semmilyen ferrtőzéstől nem kell tartanod. Ha egy nap után eltűnt a kis göb és azóta sem tapasztalsz semmilyen tünetet, akkor kevés az esély rá, hogy valamilyen nemi úton terjedő betegség volt.

2. A Pharmatex helyett én inkább az óvszert javaslom, egyszerűbb a használata. A Pharmatex termékek egyébként patikában kaphatók vény nélkül.

Üdv:Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett
Hirdetések