/ Szakertő válaszol / Csak lányoknak / fajdalmas gorcsok
  

fajdalmas gorcsok

ora 2012-10-11 15:22:29
Jo napot!
Fájdalmas a menstruációm. Nagyon gorcsolok, iskolaba se tudok menni két napig. Itthon vagyok egész nap a meleg zuhany alatt állok. Vény nélküli görcsoldo nem használ. Van amikor lazasnak is érzem magam mert szakad rólam a víz. Előfordult hogy hanytam is. Elmentem nodoki ismeroshoz aki megvizsgalt. Ultrahang volt meg egy ujjal megnezett de azt mondta nincs semmi baj csak annyi hogy kicsi a mehem de ettől még nem kellene fajnia. Azt mondta mivel szuz vagyok nem tud jobban megvizsgálni... De nekem meg nagyon fáj a hasam. Anyukámnak nem szóltam róla mert nem akartam hogy megtudja.
A doki azt mondta majd az elso együttlét után menjek vissza. De ha még nem fekszem le senkivel hosszú ideig akkor szenvedjek a fájdalommal? Mit csinaljak? Menjek vissza hozzá és mondjam meg neki hogy tényleg.nagyon fáj? Mert csak annyit.mondtam hogy sokat gorcsolok de a hanyast meg a sulikimaradást nem mondtam.
Köszi a tanácsot.
Hali.

Szakértőnk válasza a fajdalmas gorcsok kérdésre

Szia!

Hát igen, jó volna ha részletesen beszámolnál arról, mennyi szenvedéssel jár számodra a menstruáció. Ezzel a helyzettel nem kell együtt élni, meg kell próbálni megoldást találni. Amíg eljutsz orvoshoz, addig is próbálkozz meg vényköteles gyógyszerrel (pl. Apranax, háziorvos biztosan felírja), emellett természetesen szedhetsz görcsoldót is (pl. No-Spa, vény nélkül kapható).

Üdvözlettel:Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett
Hirdetések