/ Szakertő válaszol / Csak lányoknak / petting baleset
  

petting baleset

ora 2012-09-19 17:08:49
17 éves vagyok, 2hónapja vagyunk együtt a barátommal, és nemrégiben pettingeltünk. A petting során ( ő is kézzel és én is kézzel elégítettem ki), amikor elélvezett, a lepedő foltos lett. Ő néhány perc múlva ellenőrizte a kezével, hogy az-e, ami. Igen, az volt. Szinte azonnal kivittem a fürdőbe, és kimostam a lepedőt. Ezután azonban ő folytatta a dolgot. Attól tartok, hogy esetleg a kezéről a hüvelyembe kerülhetett a sperma. A menstruációm előtt két nappal történt az eset, és most második napja késik. Régebben előfordult, hogy hamarabb jött meg ( kb 18napra) illetve egyszer olyan, hogy sokat késett, de az elmúlt kb 1évben mindössze 1-2 nappal korábban, vagy később jött meg.
Mekkora az esélye, hogy így teherbe eshettem? A párom igyekszik megnyugtatni, de látom rajta, hogy őt is nyomasztja a dolog.
Milliószor feltett kérdés, de mégis úgy érzem, hogy eddig egyik válaszban sem találtam meg a megnyugvást. Tervben van, hogy ha 1hetet késik a mensesem, akkor tesztet veszünk, illetve akár megjön, akár nem, hamarosan ellátogatok egy nőgyógyászhoz.

Szakértőnk válasza a petting baleset kérdésre

Kedves Levélíró!

Nyugalom, kizárt hogy a leírtak terhességhez vezettek.

Üdv:Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett
Hirdetések