/ Szakertő válaszol / Csak lányoknak / Menstruáció
  

Menstruáció

ora 2012-09-09 13:01:07
Jó napot :)
Májusban jött meg először, akkor teljesen normális volt (ezt úgy értem, hogy normális mennyiségű, bár 9 napos volt, éjszaka is véreztem). Na már most júniusban azt vettem észre, hogy éjszaka nem jött semmi. Júliusban 3 napos volt, éjszaka semmi. Az augusztus meg ki is maradt :/.Jó, tudom hogy nem rég óta van meg de akkor is! Ez egy kicsit aggaszt. Ez az éjszakás dolog normális?Mikorra fog beállni és a mennyisége és hossza is fog változni?
Még azt szeretném tudni hogy milyen jelekből lehet tudni, hogy mikor lesz a következő? Mert még a naptáras módszer tuti nem működik, amíg be nem áll. és addig??
köszönöm válaszát!

Szakértőnk válasza a Menstruáció kérdésre

Kedves Levélíró!

Éjszaka is menstruálsz, de akkor a fekvő helyzet miatt nem feltétlenül észlelsz vérzést. Persze amikor fölkelsz, akkor a hüvelyben összegyűlt vér távozik. Körülbelül egy-két év alatt be szokott állni nagyjából a ciklus. Sok nőnél érzékenyebbek a mellek a menstruáció előtt, esetleg egy-két kilóval nehezebb is lehetsz a szokásosnál, illetve az ingerlékenység, pattanások megjelenése is azt jelzi, hogy el fog kezdődni a vérzés.

Üdv:Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett
Hirdetések