/ Szakertő válaszol / Csak lányoknak / Mi ez pontosan?
  

Mi ez pontosan?

ora 2012-08-10 14:59:17
Tisztelt Doktor/nő!
Én és a barátom még nem szeretkeztünk , de van hogy egymáson vagyunk és ugy mozgunk nagyon, eléggé érzem őt , hogy nagyon merev. Ilyenkor egy kis idő elteltével egy pillanatra érzem azt , hogy teljesen felizgat engem és elkap a forróság. Miért tart olyan kicsi ideig? És ilyenkor a páromnak is kis ideig tarthat? mi kell ahhoz hogy tovább tartson ez izgatás-érzés, ne csak egy pillanat legyen? Pontosan mi ez a nemi izgalom vagy orgazmus szex nélkül?
A másik dolog , ami érdekelne hogy ha csak egy bugyi van köztünk és nagyon érzem őt, és esetleg bugyin keresztűl sikerül behatolnia és elélvezünk , akkor is teherbe lehet esni? és ha ugyanez vízben történik meg akkor is teherbe eshetek? hány % esély lenne erre? Megköszönném ha mindegyik kérdésemre megadná a pontos választ, fontos lenne tudnom.

Szakértőnk válasza a Mi ez pontosan? kérdésre

Kedves Levélíró!

Amit tapasztalsz,  az valószínűleg a helyzet által kiváltott nemi izgalom, és ennek fokozódása esetén a kielégülés. Ehhez nem szükséges behatolás, a csiklótájék ingerlése esetén is fellép(het). Fehérneműn át nem lehet teherbe esni, de mindenképpen célszerű elkerülni, hogy a női nemi szervekre sperma kerüljön. Vízben sem lehet így teherbe esni.

Üdv:Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett
Hirdetések