/ Szakertő válaszol / Csak lányoknak / terhes lehetek?
  

terhes lehetek?

ora 2012-08-01 15:52:44
Jónapot ! Igazából, még sosem használtam internetes fórumot segítségül, nem volt rá szükségem, így azt se tudom, hol kezdhetném..
nos 19 éves vagyok..lassacskán 20 ..és mint más velem egykorú egészséges sexuális életet élek. Másfél évig szedtem fogamzásgátlót ( Yasminelle ) , abba hagytam a cicim fájdalmassá vált... utána egy évig nem szedtem ..és most újra elkezdtem csak egy másikat (Cipromix ) . Ezt a fogamzásgátlót egyhónapja szedem..most kezdtem meg a második csomag szedését..de vannak problémáim.. elsősorban az első csomag szedését követően..nem jött meg rendesen a menzeszem..úgy a tabletta mentes nap 5. napján menstruáltam 1 napig. és utána semmi vérzés.. és akkor is csak egy kicsit..(Én álltalában mindig minimum 6 napig szoktam beteg lenni és elég rendesen vérezni szoktam ) tehéát ilyen még sosem fordult elő.. egyszer félek, hogy kihányhattam.. még nem szivódhatott fel teljesen..és most félek hogy terhes lehetek.. illetve félni nem , de aggódalmaskodok.. azóta elkezdtem a második csomaggal.. de a cicim nagyon érzékeny fáj..és a második csomag első tablettáját másnap vettem csak be, viszont aznap sexeltem....csináltam egy tesztet az 1 napos menzeszem előtt mikor késett.. akkor negatív volt.. aztán miután egy napig beteg volta utána is csináltam az is negatív volt..lehet , hogy korán teszteltem?! mindenképpen csinálok tesztet csak mikor aktuális..mikor mutatható ki a HCG-szint ha esetleg pocaklakós vagyok?! Terhes lehetek?! (Híztam 4 kg- ot.. de nem vagyok egyáltalán hajlamos a hízásra..viszont ennek örültem) :) Válaszát előre is köszönöm :)

Szakértőnk válasza a terhes lehetek? kérdésre

Kedves Levélíró!

A terhesség egyáltalán nem valószínű. A teszt a fogamzás után kb. két héttel ad megbízható eredményt. A vérzés csökkent mennyiségéért a tabletta tehető felelőssé, emiatt nem kell aggódnod. Amennyiben az emlőfájdalom nem szűnik, érdemes jelezned ezt a mellékhatást a felíró orvosnak.

Üdv:Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett
Hirdetések