/ Szakertő válaszol / Csak lányoknak / Terhes lehetek,csak még n...
  

Terhes lehetek,csak még nem mutatja a teszt?

ora 2012-07-24 21:05:06
Jó estét!
Mint mindig most is késik a mensesem,de most egy kicsit más...Nincs hányingerem reggel,a hőm is olyasmi mint máskor,viszont híztam egy kicsit,fel vagyok puffadva,és, igaz napi 1-1,5 l folyadékot megiszom, sűrűn kell pisilnem. 18.-án kellett volna megjönnie,de még semmi. Se mellfeszülés,se görcsölés,semmi ami szokott lenni meses előtt. Így ma csináltam egy terhességi tesztet reggeli első vizeletből ami negatív lett 6 nap késés után,gravi-hcg volt 20mlU/ml-es erősségű.
Lehet hogy a június végi vizsgám illetve az hogy nem rég kellett használnom canesten kúpot hüvelygombára az zavart most be? Sexnél mindig használunk óvszert,ami nem szakadt ki (volt már hogy kiszakadt,mindig ellenőrizzük,amúgy kértem volna esemény utáni tabit az orvostól), plusz használunk pharmatex hüvelykúpot is. Kicsi esélyét látom a terhességnek,de valahogy mégis idegesít. Ön szerint lehetek terhes a negatív teszt ellenére is? Ha igen,és mondjuk jövőhét szerdáig nem jön meg egy ismételt negatív teszttel már kizárható lenne a terhesség?
Elnézést a hosszú meséért. Válaszát előre is köszönöm.
Köszönettel:
Alexiel
Ui.: Lehet hogy kétszer kapták meg a levelem,két hasonló megfogalmazásban,mert elsőre úgy tünt,nem sikerült elküldenem. Megértését köszönöm.

Szakértőnk válasza a Terhes lehetek,csak még nem mutatja a teszt? kérdésre

Kedves Levélíró!

Igen, 2x kaptam meg. Remélem, megkaptad a választ.

Üdv:Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett
Hirdetések