/ Szakertő válaszol / Csak fiúknak / Nagyon szégyellem.
  

Nagyon szégyellem.

ora 2013-11-23 09:14:00
Kedves Kamaszpanasz! Vettem a bátorságot és írni önöknek egy levelet, szóval a problémám az hogy még mielőtt bármi komolyabb dolog történne a barátnőmmel akkor nekem bekövetkezik az aminek 10-20 perc múlva kéne.. nem először fordult elő már és még úgy igazán nem is tudtunk csak annyi hogy éppen benne volt egy kicsit és vége volt.. mi lehet ennek az oka? próbáltam nem görcsölni nem gondolni semmire nem jött össze.. a választ előre is köszönöm

Szakértőnk válasza a Nagyon szégyellem. kérdésre

Kedves Levélíró!

Nem írtál arról  hogy mennyi idős vagy, milyen friss ez a kapcsolat.. Volt-e ilyen probléma előző kapcsolatodban is? Ha csak nemrég vagytok együtt és egyébként sincs sok tapasztalatod a szex terén, akkor ez vezethet átmeneti problémákhoz az együttlét során. Kérdés lenne még, hogy egyéb szituációkban (pl. maszturbálás során vagy petting során) milyen gyorsan következik be az ejakuláció. Ha a megelőző ingerlés kevesebb mint 5-10 perc, akkor érdemes megpróbálni ezen változtatni (mivel valószínűleg akkor rossz "beidegződésről" van szó). Az a jelenség végül ia természetes, hogy egy korábbi kudarcélmény szorongást kelt, és csak tovább ront a helyzeten.

Maszturbálás és együttlét során is figyelni kellene a saját reakcióidat: ha azt érzed hogy hamarosan bekövetkezik az ejakuláció (korán), akkor kis időre meg kell szakítani az ingerlést ahhoz, hogy az izgalmi állapot csökkenjen. Az elején több szünet beiktatására is szükség lesz, idővel ez változni fog, nyúlik az orgazmusig eltelt idő, sok türelemre lesz szükség mindkettőtök részéről. Ha ez a friss kapcsolat, akkor várhatóan magától is javulni fog a helyzet.

Üdv:Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett
Hirdetések